Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk

Voor jou draait alles om mensen. Je wilt graag het verschil maken in het leven van anderen. Kies je voor sociaal of pedagogisch werk dan draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen. Van kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en basisonderwijs tot ondersteuning vanuit wijkteams of ondersteuning op het terrein van werk, wonen, inkomen en vrije tijd. Je kunt uit twee richtingen kiezen: sociaal werk of pedagogisch werk.

Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk in het kort
Opleidingen op niveau 3 en 4, innovatief in nieuwe werkvormen en leeromgevingen, aandacht voor nieuwe technologieën, onderwijs wordt in samenwerking met het werkveld ontwikkeld, veel oog voor diversiteit, sociale en culturele verschillen.

Leerwerkplaatsen
Vind je het fijn om samen te werken, afwisselende dagen te hebben en zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw opleiding? Dan zou een leerwerkplaats of praktijkroute wel eens goed bij jou kunnen passen. Leren, trainen en oefenen zijn hier met elkaar verbonden. Studenten werken in de dagelijkse praktijk met hulp van Albeda-docenten en praktijkopleiders vanuit de partnerorganisatie. Lees meer.

Cursussen en trainingen
Voor gediplomeerd pedagogisch medewerkers die willen bijscholen, bieden wij diverse cursussen en trainingen. Ook kunnen we maatwerktrajecten leveren voor werkende professionals op het gebied van sociaal en pedagogisch werk. Bekijk hier ons aanbod.

Ontdek dit college

Over dit college