mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Albeda Sportcollege a
Albeda Sportcollege b

Albeda Sportcollege

Sport en bewegen is belangrijk in onze samenleving. Er zijn dan ook steeds meer banen in de sport. Op verschillende niveaus kun je opleidingen in de sport volgen. Bij Albeda Sportcollege bereiden we je voor op de meest uiteenlopende banen in de sport of vervolgopleidingen.
Het Topsportcentrum – naast het Feyenoord stadion – is de locatie voor onze sportopleidingen. Albeda Sportcollege werkt samen met verschillende organisaties in de sport (zoals Feyenoord, stichting Rotterdamse Sporticonen en Excelsior). Dat levert interessante en waardevolle stages op en vergroot jouw kans op de arbeidsmarkt. Met de keuze voor een sportspecialisatie buitensport, voetbal, zwemmen, wintersport, fitness en tennis ben je interessant voor veel organisaties. Zit je niet graag stil en ben je sportief? Vind je het leuk om met mensen om te gaan, voor een groep te staan en durf je verantwoordelijkheid te dragen? Dan is een toekomst in sport en bewegen echt iets voor jou.

Albeda Sportcollege in het kort
Opleidingen op niveau 2, 3 of 4, unieke context: opleiding in het Topsportcentrum en Rotterdam is dé sportstad van Nederland, goede kans op een baan en uitstekende aansluiting op de praktijk.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk een impressie van de sportopleidingen bij Albeda Sportcollege. Jonna, Elodie, Steffie en Francesco vertellen je in deze film meer over onze opleidingen.

Bekijk ook de film over het nieuwe Stadionpark. Kees-Jan Oppe, topsportcoördinator bij Albeda Sportcollege, vertelt er meer over.