mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

foto ter illustratie
foto ter illustratie

Taal & Inburgering

Engels  Frans  Oekrains  Spaans  Turks

Goede kennis van de Nederlandse taal zorgt ervoor dat u in de maatschappij en/of op het werk beter kunt functioneren. Wilt u uw taalvaardigheid verbeteren of wilt u inburgeren? Dan kunt u bij Albeda Startcollege op verschillende niveaus een passende opleiding of cursus volgen en een diploma halen. We werken hierbij samen met Zadkine. We hebben opleidingen voor mensen die Nederlands als moedertaal hebben (Nederlands als 1e taal – NT1) en mensen die een andere taal als moedertaal hebben (Nederlands als 2e taal – NT2). Daarnaast bieden we maatwerkopleidingen voor bedrijven.

Als u niet hoeft in te burgeren, dan bieden wij taalopleidingen aan voor inwoners van: Rotterdam (Noord-oever, inclusief Hoek van Holland), Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Maassluis, Schiedam en Vlaardingen.

Inburgeren - Als u voor een langere periode in Nederland bent komen wonen en u komt van buiten de Europese Unie, dan bent u verplicht om in te burgeren.

We bieden diverse cursussen, die voor iedereen toegankelijk zijn. De cursussen worden gegeven op diverse locaties in Rotterdam en in Sommelsdijk (Middelharnis).

Moeite met kiezen
Weet u niet welke cursus of opleiding u moet kiezen, meld u zich dan gewoon aan voor een van de opleidingen of cursussen. Tijdens het intakegesprek bekijken wij samen met u welke opleiding het best bij u past.

Ontdek dit college