Taal & Inburgering

Goede kennis van de Nederlandse taal zorgt ervoor dat u in de maatschappij en/of op het werk beter kunt functioneren. Wilt u uw taalvaardigheid verbeteren of wilt u inburgeren? Dan kunt u bij Albeda Startcollege op verschillende niveaus een passende opleiding of cursus volgen en een diploma halen. We hebben opleidingen voor mensen die Nederlands als moedertaal hebben (Nederlands als 1e taal – NT1) en mensen die een andere taal als moedertaal hebben (Nederlands als 2e taal – NT2). Daarnaast bieden we maatwerkopleidingen voor bedrijven.

Als u niet hoeft in te burgeren, dan bieden wij taalopleidingen aan voor inwoners van: Rotterdam (Noord-oever, inclusief Hoek van Holland), Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Maassluis, Schiedam en Vlaardingen.

Inburgeren - Als u voor een langere periode in Nederland bent komen wonen en u komt van buiten de Europese Unie, Zwitserland of Turkije, dan komt u in aanmerking voor een van onze inburgeringscursussen. Deze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, en worden in Rotterdam en Maassluis gegeven.

Moeite met kiezen
Weet u niet welke cursus of opleiding u moet kiezen, meld u zich dan gewoon aan voor een van de opleidingen of cursussen. Tijdens het intakegesprek bekijken wij samen met u welke opleiding het best bij u past.

Ontdek dit college

Over dit college