Taal & Inburgering

Goede kennis van de Nederlandse taal zorgt ervoor dat u in de maatschappij en/of op het werk beter kunt functioneren. Is Nederlands uw tweede taal en wilt u uw taalvaardigheid verbeteren of wilt u inburgeren? Dan kunt u bij Albeda Startcollege diverse cursussen volgen. Wilt u naar het hbo of mbo niveau 3/4, dan bieden wij ook een schakeljaar aan.

Weet u niet welke cursus u moet kiezen, meld u zich dan aan voor een van de cursussen. Tijdens het intakegesprek bekijken wij samen met u welke cursus het best bij u past.

Als u voor een langere periode in Nederland bent komen wonen en u komt van buiten de Europese Unie, Zwitserland of Turkije, dan komt u in aanmerking voor een inburgeringscursus. Deze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk, en worden  in Rotterdam en Maassluis gegeven.

Als u niet hoeft in te burgeren, dan bieden wij taalopleidingen aan voor inwoners van: Rotterdam (Noord-oever), Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Maassluis, Schiedam en Vlaardingen

Daarnaast bieden we maatwerkcursussen voor bedrijven.

Ontdek dit college

Over dit college