mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Albeda Travel & Leisure College a
Albeda Travel & Leisure College

Albeda Travel & Leisure College

Over Albeda Travel & Leisure College
Je houdt van afwisseling, avontuur, uitdaging en plezier? Dan zit je bij Albeda Travel & Leisure College helemaal goed. Jouw toekomst in de reiswereld of de vrijetijdssector begint hier.

Travel
Geen dag is hetzelfde in de reiswereld. Je bent commercieel ingesteld en vindt het een uitdaging om de wensen van de klant perfect te verzorgen. Je verrast de klant met jouw productkennis en creativiteit. Tijdens onze opleidingen leer je alles over hospitality zoals gastgericht werken, klantvriendelijkheid en klantcontact. Jouw gastvrijheid en persoonlijke uitstraling zijn het visitekaartje van het bedrijf. Tijdens de opleiding word je maximaal voorbereid op een baan in de reiswereld. Van reisbureau, hotel tot vakantiebestemming, in binnen- en/of buitenland!

 Leisure (Recreatie)
Je bent enthousiast en je houdt van uitdaging en afwisseling. Een presentatie, een act op een podium of een sporttoernooi, daar draai je je hand niet voor om. Jij bent klaar voor een toekomst in de vrijetijdsbranche. Als professional zorg jij voor het vermaak van de gasten op de camping, in het hotel, het bungalowpark of andere recreatieve bedrijven en bezorg jij je gasten een onvergetelijke tijd.

Ontdek dit college