Open dag 24 en 25 januari

Open dagen 2020

Welkom op onze open dagen
Vrijdag 24 januari | 15.00-20.00 uur
Zaterdag 25 januari | 10.00-14.00 uur

Stap de wereld binnen van Albeda. Dat kan op bijna al onze locaties tijdens de open dag! Kom sfeer proeven en ga in gesprek met docenten en studenten. Zo krijg je een goed beeld over onze opleidingen, de locaties en kans op werk. Hiermee maak je straks een goede studiekeuze.

Op alle geopende locaties krijg je informatie over het mbo, Albeda en de opleidingen die je daar kunt volgen. Docenten en studenten vertellen je alles over de opleidingen en wat je kunt verwachten.  Er zijn rondleidingen, presentaties en je kunt meedoen aan doe-activiteiten. Heb je een opleiding gekozen en wil je je hiervoor aanmelden? Ook dat kan die dag op alle locaties.

Meld je aan
Meld je hier aan voor onze open dagen in januari. Je ontvangt per mail je e-ticket en handige informatie over de open dagen en Albeda. Je ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom, zij hoeven zich niet aan te melden.

Bezoek de locaties
Tijdens de open dag zijn vrijwel al onze locaties geopend.

Rotterdam

Buiten Rotterdam

Let op:
Albeda Mbo Theaterschool (Pieter de Hoochweg) is op 24 januari gesloten, maar op 25 januari geopend van 11.00-16.00 uur.
De locatie Slingeplein in Rotterdam is op 24 en 25 januari gesloten. Voor informatie over de opleidingen van die locatie ben je van harte welkom op de locatie Rosestraat.
Albeda College Muzikant Producer is aanwezig op de locatie Rosestraat in Rotterdam. De locatie Ambachtsweg in Rhoon is op 24 en 25 januari gesloten.