Open dagen

Open dagen 2019

Welkom op onze open dag
Vrijdag 22 maart | 15.00-20.00 uur

Stap de wereld binnen van Albeda. Dat kan op 18 locaties tijdens de open dag! Kom sfeer proeven en ga in gesprek met docenten en studenten. Zo krijg je een goed beeld van onze opleidingen en maak je straks een goede studiekeuze.

Meld je aan
Meld je hier aan voor onze open dag in maart. Je ontvangt een bevestiging en handige informatie over de open dagen en Albeda.

Bezoek de locaties
Tijdens de open dag zijn veel locaties geopend:

Rotterdam

Buiten Rotterdam

Let op
Albeda College Muzikant Producer is met voorlichters en studenten aanwezig op de locatie Rosestraat in Rotterdam. De locaties in Barendrecht (Focus Beroepsacademie) en Rhoon zijn op 22 maart niet geopend.

Open dagen MBO Westland 
Albeda maakt deel uit van MBO Westland in Naaldwijk.  Wil je hier een kijkje komen nemen. Of wil je meer weten? Kijk op de website van MBO Westland.

Dit kun je verwachten
Op alle geopende locaties krijg je informatie over het mbo, Albeda en de opleidingen die je daar kunt volgen. Docenten en studenten vertellen je alles over de opleidingen en wat je kunt verwachten.  Er zijn rondleidingen, presentaties en je kunt meedoen aan doe-activiteiten. Heb je een opleiding gekozen en wil je je hiervoor aanmelden? Ook dat kan die dag op alle locaties.

Houd deze website en/of Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!