Open dag 14 november 2019

Open dagen 2019-2020

Welkom op onze open dag op donderdag 14 november | 15.00-20.00 uur

Stap de wereld binnen van Albeda. Dat kan op 16 locaties tijdens de open dag! Kom sfeer proeven en ga in gesprek met docenten en studenten. Zo krijg je een goed beeld over onze opleidingen, de locaties en kans op werk. Hiermee maak je straks een goede studiekeuze.

Op alle geopende locaties krijg je informatie over het mbo, Albeda en de opleidingen die je daar kunt volgen. Docenten en studenten vertellen je alles over de opleidingen en wat je kunt verwachten.  Er zijn rondleidingen, presentaties en je kunt meedoen aan doe-activiteiten. Heb je een opleiding gekozen en wil je je hiervoor aanmelden? Ook dat kan die dag op alle locaties.

Meld je aan
Meld je hier aan voor onze open dag in november. Je ontvangt per mail je e-ticket en handige informatie over deze open dag en Albeda.

Bezoek de locaties
Tijdens de open dag zijn vrijwel al onze locaties geopend.

Rotterdam

Buiten Rotterdam

Let op:

  • Albeda Mbo Theaterschool en Albeda College Muzikant Producer zijn met voorlichters en studenten aanwezig op de locatie Rosestraat in Rotterdam. De locaties Pieter de Hoochweg in Rotterdam en Ambachtweg in Rhoon zijn daarom op 14 november gesloten.
  • Voor informatie over de horecaopleiding op het ss Rotterdam ben je welkom bij Albeda Horecacollege op de locatie Baljuwstraat  in Rotterdam.
  • Voor informatie over de horecaopleiding bij Blijdorp ben je welkom bij Albeda Horecacollege op de locatie Rosestraat  in Rotterdam.
  • De locaties in Oude-Tonge (Mercuriuslaan) en Barendrecht (Focus Beroepsacademie) zijn op 14 november gesloten.