Open dagen

 

Onze open dagen zijn voorbij. Maar we organiseren nog veel activiteiten om jou te helpen. Dus heb je nog geen opleiding gekozen, twijfel je of heb je vragen over je studiekeuze? Kom langs en we helpen je kiezen!

Albeda keuzecafé
We organiseren elke maand een keuzecafé op verschillende locaties. Iedere locatie geeft informatie over een specifieke sector en de opleidingen die daarbij passen.  Natuurlijk krijg je op elke locatie ook algemene voorlichting en hulp bij je studiekeuze. Kijk hier voor info over het keuzecafé.

Proefstuderen en meelopen
Wil je een opleiding echt ervaren? Kom dan een dagje meelopen of proefstuderen bij Albeda! Dan weet je of de opleiding echt bij je past. Hier lees je meer over de mogelijkheden.  

Kom langs voor een rondleiding
De locatie is natuurlijk ook belangrijk. Geef je op voor een rondleiding en neem een kijkje in de les- en praktijklokalen, kantine en studieruimten.  Meer info vind je hier.

Vragen? Studie info punt
Het je vragen over het kiezen van een mbo-opleiding? Neem dan contact op met het Studie info punt van Albeda. Je kunt daar terecht voor vragen over opleidingen, studiekeuze, aanmelden en alles wat daarmee te maken heeft. Contact info Studie info punt.