mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Albeda Zorgcollege a
Albeda Zorgcollege b

Albeda Zorgcollege

Vind je het fijn om mensen te helpen, dan is de zorg jou op het lijf geschreven. Een baan in de zorg is afwisselend, veelzijdig en er zijn genoeg carrièremogelijkheden. Je krijgt les van ervaren, vakbekwame docenten en je oefent in de praktijk. We werken nauw samen met erkende leerbedrijven en instellingen in de regio.

Albeda Zorgcollege in het kort
Opleidingen op niveau 2, 3 en 4, uitstekende aansluiting op de arbeidsmarkt, moderne praktijklokalen, onderwijs met zorgtechnologie, excellentieprogramma, internationale stage mogelijk, deelname aan Skills Heroes, Albeda zorgcontract voor een leven lang ontwikkelen. Kijk mee in deze video, door de ogen van twee studenten.

Alumni
Ook na het behalen van je diploma, blijven we graag met je in contact. Albeda Zorgcollege en haar oud-studenten (alumni) kunnen namelijk veel voor elkaar blijven betekenen. Het blijvend leren van elkaar staat hierbij voorop.
Meer weten? Lees het verslag van de alumnidag en interview met onze regisseur alumnibeleid Revina Lee.

Werkveld
Albeda Zorgcollege heeft een informatiesite ingericht voor het werkveld met informatie over de laatste ontwikkelingen bij Albeda naar aanleiding van het coronavirus. Deze site wordt binnenkort ook gevuld met alle informatie die het werkveld nodig heeft om onze studenten komend studiejaar goed te kunnen begeleiden in de beroepspraktijk.

Ontdek dit college