Albeda Zorgcollege

Vind je het fijn om mensen te helpen, dan is de zorg jou op het lijf geschreven. Een baan in de zorg is afwisselend, veelzijdig en er zijn genoeg carrièremogelijkheden. Je krijgt les van ervaren, vakbekwame docenten en je oefent in de praktijk. We werken nauw samen met erkende leerbedrijven en instellingen in de regio.

Albeda Zorgcollege in het kort
Opleidingen op niveau 2, 3 en 4, uitstekende aansluiting op de arbeidsmarkt, moderne praktijklokalen, onderwijs met Smart Glass en zorgrobot, excellentieprogramma, internationale stage mogelijk, Albeda zorgcontract voor een leven lang ontwikkelen.

Alumni
Ook na het behalen van je diploma, blijven we graag met je in contact. Albeda Zorgcollege en haar oud-studenten (alumni) kunnen namelijk veel voor elkaar blijven betekenen. Het blijvend leren van elkaar staat hierbij voorop.

Op dinsdag 5 november 2019 organiseren we een alumnibijeenkomst en loopbaanmarkt. Bekijk de uitnodiging. Deel je kennis en zorg dat je erbij bent! Graag aanmelden voor deze middag via het aanmeldformulier. Nieuwsgierig naar het programma? Inschrijven voor een sessie/masterclass kan bij de aanmeldbalie op 5 november.

Wil je meer weten? Bekijk de film over de alumnidag of neem contact op met R.sardjoe@albeda.nl (regisseur Alumni Albeda Zorgcollege). 

Ontdek dit college

Over dit college