mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Albeda Zorgcollege a
Albeda Zorgcollege b
Albeda Zorgcollege c

Albeda Zorgcollege

Vind je het fijn om mensen te helpen, dan is de zorg jou op het lijf geschreven. Een baan in de zorg is afwisselend, veelzijdig en er zijn genoeg carrièremogelijkheden. Je krijgt les van ervaren, vakbekwame docenten en je oefent in de praktijk. We werken nauw samen met erkende leerbedrijven en instellingen in de regio.

Albeda Zorgcollege in het kort
Opleidingen op niveau 2, 3 en 4, uitstekende aansluiting op de arbeidsmarkt, moderne praktijklokalen, onderwijs met zorgtechnologie, excellentieprogramma, internationale stage mogelijk, deelname aan Skills Heroes, Albeda zorgcontract voor een leven lang ontwikkelen. Kijk mee in deze video, door de ogen van twee studenten.

Werkveld
Albeda Zorgcollege heeft een informatiesite ingericht voor het werkveld. Op deze site is algemene informatie over Albeda Zorgcollege te vinden en informatie per opleiding. Denk hierbij aan studiehandleidingen, kwalificatiedossiers, leerplannen en bpv.
Ook de agenda m.b.t. overleggen en bijeenkomsten voor het werkveld is hier te vinden. Kortom: hier vindt u alle informatie om onze studenten goed te kunnen begeleiden in de beroepspraktijk.
De site wordt dagelijks voorzien van nieuwe informatie en documenten.
Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? Stuur een mail naar relatiebeheer.

Ontdek dit college

Nieuws en blogs