Albeda Horecacollege

Albeda Keuzecafé 20 mei
Ben je geïnteresseerd in een hospitality-opleiding maar twijfel je nog welke opleiding het beste bij je past? Meld je dan aan voor het Albeda Keuzecafé op 20 mei en kom alles te weten over de mbo-opleidingen: Horeca, Brood & Banket, Facilitair & Veiligheid, Luchtvaartdienstverlening, Travel & Leisure.
Tijdens het Keuzecafé kun je met docenten, voorlichters en studenten praten en krijg je advies op maat. Meld je hier aan voor het keuzecafé.

Online informatieavond voor ouders en verzorgers 27 mei
Heeft uw kind interesse in een hospitality-opleiding? Speciaal voor ouders/verzorgers organiseert Albeda op donderdag 27 mei een online informatieavond waarin u alles te weten komt over de mbo-opleidingen: Horeca, Brood & Banket, Facilitair & Veiligheid, Luchtvaartdienstverlening, Travel & Leisure.
U kunt zich hier aanmelden voor de informatie-avond.

Bij Albeda Horecacollege draait alles om vakmanschap, gastvrijheid en passie. Of je nu kiest voor Horeca of Brood & Banket. Houd je ervan mensen te verrassen met heerlijke gerechten en nieuwe smaaksensaties?

Onze ervaren (gast)docenten inspireren jou hoe je van jouw passie je beroep kunt maken. Je leert de fijne kneepjes van het vak in de bakkerij of in de restaurants: Albeda Vipz, Albeda Groos!, Albeda Proef! en Albeda Sluis.

Je kunt je opleiding ook volgen op bijzondere leslocaties.
Hoe leuk is het om je opleiding op cruiseschip ss Rotterdam te volgen?
Of kies je voor een opleiding in Diergaarde Blijdorp?

In augustus 2021 verhuizen de bakkerij-opleidingen van Albeda naar Vlaardingen en worden onderdeel van de Food Innovation Academy. Bekijk hier de nieuwe locatie.

Laat je elke dag inspireren door uitdagend, praktijkgericht onderwijs!

 

Ontdek dit college

Over dit college