Studie info punt

Studie info punt

Bij het Studie info punt kun je terecht met al je vragen. Onze voorlichters geven informatie aan iedereen die een mbo-opleiding wil volgen bij Albeda. Je kunt bij het Studie info punt terecht voor vragen over opleidingen, studiekeuze, aanmelden en alles wat daarmee te maken heeft. Je bent van harte welkom! Een afspraak maken is niet nodig.

Het kiezen van een opleiding die bij je past, is niet voor iedereen even gemakkelijk. Soms heb je extra hulp en begeleiding hierbij nodig. Welkom@ Albeda biedt maatwerk bij de intake en ondersteuning om je zo te begeleiden naar een bewuste en reële loopbaankeuze.

Contact opnemen kan op verschillende manieren:
Let op: Het Studie info punt en welkom@ Albeda zijn van vrijdag 12 juli tot en met vrijdag 30 augustus 2019 tijdelijk verhuisd naar de locatie Haastrechtstraat 3 in Rotterdam.  Vanaf maandag 2 september 2019 tref je het Studie info punt en welkom@ Albeda weer op de locatie Rosestraat.

• Bel: 010 290 10 20
• Mail: albeda@albeda.nl
• Kom langs: Haastrechtstraat 3, Rotterdam (tijdelijk van 12 juli t/m 30 augustus) 
Geopend (ook tijdens schoolvakanties) op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Donderdag van 11.00 uur tot 15.00 uur.