mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Durf te kiezen

Studie info punt

Bij het Studie info punt kun je terecht met al je vragen. Onze voorlichters geven informatie aan iedereen die een mbo-opleiding wil volgen bij Albeda. Je kunt bij het Studie info punt terecht voor vragen over opleidingen, studiekeuze, aanmelden en alles wat daarmee te maken heeft. Kijk hier voor een impressie van het Studie info punt. Het kiezen van een opleiding die bij je past, is niet voor iedereen even gemakkelijk. Soms heb je extra hulp en begeleiding hierbij nodig. Welkom@ Albeda biedt maatwerk bij de kennismaking (de intake) en ondersteuning om je zo te begeleiden naar een bewuste en reële loopbaankeuze.

Contact opnemen kan op verschillende manieren:

  • Chat met ons (oranje button rechtsonder)
  • Bel ons: 010 290 10 20 (telefonisch bereikbaar tussen 10.00 uur en 16.00 uur, donderdag tussen 11.00 uur en 15.00 uur)
  • Mail ons: [email protected]
  • Whatsapp (alleen berichten): 06 508 41 922 (Wil je bellen, gebruik dan het 010-nummer hierboven)
  • Volg ons op Instagram: @albedastudieinfopunt
  • Of kom langs: Rosestraat 1101, Rotterdam

Geopend op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Donderdag van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Let op: Momenteel zijn er werkzaamheden aan het verkeersplein vlakbij de Rosestraat. Kijk hier voor de laatste informatie over de bereikbaarheid.

Voor vo-scholen/mentoren/decanen
Kom je met een klas of groep naar onze activiteiten? Geef dit door aan het Studie info punt. Mail naar [email protected] en zij nemen contact met u op. Ook voor een programma op maat!

Downloads