Albeda College Muzikant Producer

Je hebt muzikaal talent en het liefst verdien je je brood met muziek. Albeda biedt alle tools om van jouw talent je beroep te maken. Of je nu een instrument bespeelt, zingt of muziek met een computer maakt. Tijdens de opleiding schrijf je muziek om die daarna op te nemen in de studio. Vervolgens zet je een goede performance neer.
Op onze locatie in Rhoon vind je opnamestudio’s en professionele apparatuur. Docenten uit de muziekwereld begeleiden je. Ze leren je hoe je jouw product in de markt zet en hoe je als zelfstandig muzikant of producer je eigen business opzet. Je creëert doorlopend muzikale producten. Elk studiejaar draait om een individueel muziekproject. Daar werk je aan met een coach. Je maakt gebruik van het professionele netwerk van de opleiding. Je leert dus alles over het produceren en volbrengen van een product. Van schrijven en opnemen tot aan uitbrengen, optreden en promoten.

Albeda College Muzikant Producer in het kort
Professioneel ingerichte studio’s, docenten zijn muziekprofessionals, eigenaar over eigen werk, professioneel netwerk, impresariaat Roots & Keuzegids Mbo Topopleiding 2018Keuzegids topleiding 2017Routes: extern booking agency, uniek in de opleiding is de focus op hoe je je geld kunt verdienen met je muziek, workshops van succesvolle ex-studenten, Mbo topopleiding 2017 én 2018! 

Je kan bij ons een dag meelopen. Neem daarvoor contact op met de opleiding. Stuur een mail naar muziek@albeda.nl. Geef aan welk(e) instrument(en) je speelt, of je zingt en/of je producer bent.

Over dit college