Albeda College Muzikant Producer

Je hebt muzikaal talent en het liefst verdien je je brood met muziek. Albeda biedt alle tools om van jouw talent je beroep te maken. Of je nu een instrument bespeelt, zingt of muziek met een computer maakt. Tijdens de opleiding schrijf je muziek om die daarna op te nemen in de studio. Vervolgens zet je een goede performance neer.
Op onze locatie in Rhoon vind je opnamestudio’s en professionele apparatuur. Docenten uit de muziekwereld begeleiden je. Ze leren je hoe je jouw product in de markt zet en hoe je als zelfstandig muzikant of producer je eigen business opzet. Je creëert doorlopend muzikale producten. Elk studiejaar draait om een individueel muziekproject. Daar werk je aan met een coach. Je maakt gebruik van het professionele netwerk van de opleiding. Je leert dus alles over het produceren en volbrengen van een product. Van schrijven en opnemen tot aan uitbrengen, optreden en promoten.

Kijk op onze Facebookpagina en zie waar onze studenten en alumni zich mee bezig houden.

Albeda College Muzikant Producer in het kort
Professioneel ingerichte studio’s, docenten zijn muziekprofessionals, eigenaar over eigen werk, professioneel netwerk, praktijkbegeleiding door stichting House of Knowledge, uniek in de opleiding is de focus op hoe je je geld kunt verdienen met je muziek, workshops van succesvolle ex-studenten, al zeven jaar op rij Mbo topopleiding!

Keuzegids mbo topopleiding 2017 Keuzegids mbo topopleiding 2018 Keuzegids mbo Topopleiding 2019  Topopleiding Mbo keuzegids 2020

Je kan bij ons een dag meelopen. Neem daarvoor contact op met de opleiding. Stuur een mail naar [email protected]. Geef aan welk(e) instrument(en) je speelt, of je zingt en/of je producer bent.

Over dit college