mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Albeda Danscollege a
Albeda Danscollege b

Albeda Danscollege

Ritme zit jou in het bloed. Je zou het liefst de rest van je leven dansen. Je droomt ervan om te dansen op televisie of bij optredens van artiesten. Of om anderen te leren dansen. Om zelfstandig lessen en workshops te geven. Je weg naar een commerciële danscarrière begint bij Albeda Danscollege.

Albeda Danscollege in het kort
Nummer 1 opleiding voor het commerciële danswerkveld, docenten werken nationaal en internationaal in het commerciële werkveld, high profile stages met artiesten, maatschappelijke en culturele projecten, shows, festivals, videoclips, modeshows, reclame, tv-programma’s en theater, praktijkbegeleiding door extern creatief bureau en coördinerend leerbedrijf Dutch Dance Artistry (DDA), succesvolle cross-overs met Albeda Sportcollege en Albeda Horecacollege, succesvolle samenwerking met Grafisch Lyceum en de SKVR. Wij leiden je op tot dansinstructeur of danscoördinator. De opleiding vraagt veel van je, maar als je er voor wilt gaan, dan ligt de danswereld voor je open. Zie je jezelf op het podium staan of voor een groep? Kom dan auditie doen en wie weet maak jij van je passie je beroep.

4 juli 2024: Dance Reunion voor alumni
Exclusief voor Alumni: we nemen afscheid van onze vertrouwde locatie Rosestraat. Een mooi moment om samen met al onze alumni nog 1 keer samen te komen op 4 juli. Kom en dans nog één keer met ons mee op de Rosestraat.
>> Lees verder en meld je uiterlijk 1 juli aan.

Bekijk ons op YouTube
Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze filmpjes op YouTube