mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

studenten aan bali

Leerwerkplaats Weena743

Knop: Opdracht aanmeldenIn het bedrijvige en financiële hart van Rotterdam, op onze Albeda-locatie Weena, is onze leerwerkplaats Weena743 gevestigd. Een leerwerkplaats voor onze studenten van de opleidingen Assistant business services en Management support, waarbij Albeda College Economie & Ondernemen samenwerkt met begeleiders uit de praktijk. Kunt u secretariële ondersteuning gebruiken? Onze studenten helpen u graag bij het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden. Dit kan bij u op locatie of bij ons in de leerwerkplaats.

Meer informatie

Waarom een leerwerkplaats in de school?

Wij zijn een school die ondernemende studenten opleidt. Daarom geven wij ondernemerschap ook letterlijk de ruimte binnen onze schoolmuren. Het bedrijfsleven vraagt om een toenemende ondernemende houding en om meer wendbaarheid van hun toekomstige werknemers. Voor studenten is het daarom erg waardevol om deze competenties beter te ontwikkelen. Onze leerwerkplaats is opgezet met als doel om studenten hierin te faciliteren, met als resultaat een betere aansluiting op de arbeidsmarkt. De veranderende behoeften binnen het bedrijfsleven worden als het ware gekoppeld aan de context van het onderwijs.

Wat kunnen onze studenten voor u betekenen?

Op de leerwerkplaats zitten studenten van Albeda-locatie Weena klaar om u te ondersteunen bij diverse werkzaamheden. Deze studenten voeren uw opdracht uit onder begeleiding van een coach of begeleider die ruime ervaring heeft met de praktijk. Met elkaar dragen ze zorg voor een goede kwaliteit. Door deze intensieve samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven speelt het onderwijs direct in op de vragen vanuit de markt. Hierdoor leveren wij studenten met meer kennis en ervaring voor de arbeidsmarkt. Een win-winsituatie dus.

Type opdrachten

  • Verzorgen van brieven, mailings, uitnodigingen, etc.
  • Verslaglegging van overleggen
  • Verzorgen actiepuntenlijst
  • Voorbereiden en organiseren van bijeenkomsten
  • Uitvoeren van belopdrachten
  • Updaten van klantenbestanden
  • Ontvangst van bezoekers
  • Of andere werkzaamheden

Meld uw opdracht aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar [email protected]  of meld uw opdracht direct via de button aan.