mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

 Kinder Service Hotels (KSH)
 Kinder Service Hotels (KSH)

Leerwerkplaats bij Kinder Service Hotels (KSH)

Wil je graag leren, maar liever door te doen? Ben je graag praktisch bezig en houd je van afwisseling? Dan is deze leerwerkplaats echt iets voor jou. Je volgt hier de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang (niveau 3) of Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4).

Meer info over de opleiding
Albeda en Kinder Service Hotels (KSH) starten de leerwerkplaats vanaf september 2023. KSH staat voor professionele en plezierige kinderopvang en buitenschoolse opvang. Dat doen KSH alweer 20 jaar in diverse plaatsen in Nederland. Respect voor iedereen staat voorop bij KSH Kinderopvang. Respect voor jong en oud, voor mensen van verschillende afkomst en uit verschillende culturen. In hun aanpak hechten medewerkers van KSH aan een eenduidige pedagogische lijn tussen kinderopvang en school, die herkenbaar is voor de kinderen.

Een Albeda leerwerkplaats is een praktijkgerichte manier van leren. Vanaf het begin van de opleiding, ben je drie dagen per week aanwezig in de praktijk. Een deel van de theorielessen wordt aangeboden op de vestiging Pendrecht in Rotterdam Zuid. Voor de stage wordt de groep verdeeld over diverse locaties van KSH verspreid over Rotterdam.

Gedurende de hele opleiding blijf je bij deze organisatie leren en stage lopen

  • Op de drie dagen in de praktijk krijg je 1 dag les en loop je 2 dagen stage op een groep van KSH. Onze docenten komen gedurende de lesdagen naar KSH om lessen te geven en om jouw leerproces te begeleiden. Tijdens de lessen ga je ook met projecten en opdrachten voor de praktijk aan de slag. Docenten en praktijkopleiders van de organisatie zullen je daarbij begeleiden;
  • Daarnaast heb je les op de Albeda locatie aan de Rosestraat. Je volgt daar de algemene vakken, zoals Engels, Nederlands, rekenen, burgerschap;
  • Je maakt gedurende je opleiding kennis met de BSO, het werken met baby’s, dreumesen en peuters.

Past deze opleiding bij jou?
Vind je het fijn om samen te werken, afwisselende dagen te hebben en zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen opleiding? Dan zou deze leerwerkplaats wel eens goed bij jou kunnen passen.

Bekijk voor meer informatie dit filmpje & https://kinderservicehotels.nl/