Albeda Vipz 1 Albeda Vipz 2 Albeda Vipz 3 Albeda Vipz 4

Albeda Vipz

Vanwege de covid-maatregelen zijn onze restaurants geopend voor een beperkte doelgroep (personeel en studenten). Wel kan iedereen in deze lastige periode genieten van onze kookkunsten zodat we de lesdoelen en studievoortgang van onze studenten kunnen continueren.

Elk Albeda restaurant organiseert activiteiten, variërend van take away, koffie to go tot maaltijdbereiding voor de voedselbank. Deze activiteiten verschillen per locatie. U kunt ons aanbod volgen via de social media kanalen van Albeda Vipz, Albeda Groos!, Albeda Proef! en Albeda Sluis.

Albeda Vipz is een trefpunt voor eten, drinken, leren en samenwerken. Hier treft u studenten van verschillende opleidingen en opleidingsniveaus. Altijd energiek, van nature gastvrij en veelzijdig creatief. Alles wat we serveren, is bereid in een van de professionele keukens aan weerskanten van het restaurant. Een presentatie? Vergaderen? Borrelen met collega’s? Bij onze studenten bent u in goede handen. In Albeda Vipz kunt u ook lekkernijen kopen die onze bakkers hebben gemaakt.
Dat is Albeda Vipz. U treft het!

Meer info