Albeda Proef!

Vanwege de covid-maatregelen zijn onze restaurants geopend voor een beperkte doelgroep (personeel en studenten). Wel kan iedereen in deze lastige periode genieten van onze kookkunsten zodat we de lesdoelen en studievoortgang van onze studenten kunnen continueren.

Elk Albeda restaurant organiseert activiteiten, variërend van take away, koffie to go tot maaltijdbereiding voor de voedselbank. Deze activiteiten verschillen per locatie. U kunt ons aanbod volgen via de social media kanalen van Albeda Vipz, Albeda Groos!, Albeda Proef! en Albeda Sluis.

Albeda Proef! is gek op gezelligheid. Op fijn dat u er bent. Op wit, rosé en rood. Op groen van supervers, zo uit het Delfland. Want wat u van dichtbij haalt is lekker, denken wij. Lekker gezond, een beetje anders en heel gevarieerd. Zo zijn we zelf immers ook. Wij? Dat zijn de studenten van Albeda. En wij, daar hoort u ook bij. U woont in de buurt, de wijk, de stad of daarbuiten. We serveren hier de heerlijkste gerechten, met de breedste glimlach, voor de mooiste mensen.
Dat is Albeda Proef! Het verschil.

Meer info