Albrandswaardsedijk

De locatie Albrandswaardsedijk is rustig gelegen op het terrein van de Antesgroep (specialist in psychiatrie en verslaving), maar met het openbaar vervoer (bus) goed bereikbaar. In de omgeving kun je gratis parkeren. Het is een kleine locatie (men kent elkaar) en hier wordt onderwijs op maat geboden met veel aandacht voor iedere student. De sfeer is prettig en ontspannen; men voelt zich veilig. De locatie beschikt over WIFI, is rolstoeltoegankelijk en heeft een kantine waar je bij automaten kleine versnaperingen en drinken kunt kopen. Er is een aparte voorziening voor het stallen van fietsen en scooters.

Nieuwbouw
Begin oktober 2018 is op het terrein van de Antesgroep de eerste paal voor een nieuwe kliniek langdurige zorg geslagen. Deze kliniek wordt gebouwd voor cliënten die langer dan een jaar psychiatrische zorg nodig hebben. Albeda Zorgcollege krijgt met tien leslokalen en een leerplein een plek in de nieuwe kliniek. De kliniek zal naar verwachting begin maart 2020 de deuren openen.

Wat zeggen onze studenten?
Rustig, overzichtelijk, veel persoonlijke aandacht, veilig, betrokken docenten, lage lesuitval, er wordt nog ‘gewoon’ lesgegeven, dichtbij, herkenbare normen en waarden. Kom langs en ervaar het zelf!

Openingstijden van deze locatie
Maandag:
08.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur tot 18.00 uur

Adres & Contact

Adres

Albrandswaardsedijk 74
3172 AA Poortugaal

De locatie

Poortugaal foto buiten 2 Poortugaal foto buiten 1 Poortugaal foto binnen 1 Poortugaal foto binnen 2 Poortugaal, nieuwbouw Antesgroep 1 Poortugaal, nieuwbouw Antesgroep 2 Poortugaal, nieuwbouw Antesgroep 3

De opleidingen op deze locatie