Albrandswaardsedijk

De locatie Albrandswaardsedijk is rustig gelegen op het terrein van de Antes Parnassia groep (specialist in psychiatrie en verslaving). In de kliniek R/ART, voor cliënten die langer dan een jaar psychiatrische zorg nodig hebben, neemt Albeda Zorgcollege het grootste gedeelte van de onderste etage in. Het is een kleine locatie (men kent elkaar) met tien leslokalen en een leerplein. Hier wordt onderwijs op maat geboden in een inspirerende leeromgeving waar de beroepspraktijk centraal staat.

De locatie is met het openbaar vervoer (bus) goed bereikbaar. In de omgeving kun je gratis parkeren. Er is veel aandacht voor iedere student. De sfeer is prettig en ontspannen; men voelt zich veilig. De locatie beschikt over WIFI, is rolstoeltoegankelijk en heeft een kantine waar je bij automaten kleine versnaperingen en drinken kunt kopen. Er is een aparte voorziening voor het stallen van fietsen en scooters.

Ga in vogelvlucht mee door deze locatie.

Wat zeggen onze studenten?
Rustig, overzichtelijk, veel persoonlijke aandacht, veilig, betrokken docenten, lage lesuitval, er wordt nog ‘gewoon’ lesgegeven, dichtbij, herkenbare normen en waarden. Kom langs en ervaar het zelf!

Openingstijden van deze locatie
Maandag:
08.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur tot 18.00 uur

Adres

Albrandswaardsedijk 74 (gebouw R)
3172 AA Poortugaal

Contact

De opleidingen op deze locatie