mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Vlaardingen
Maassluis
Rosestraat

Kom naar het keuzecafé op 16, 17 of 18 april

Wil jij volgend jaar een mbo-opleiding gaan doen, maar weet je nog niet precies welke opleiding? Kom dan op 16, 17 of 18 april naar een van de keuzecafés van Albeda en vind de opleiding die bij jou past! Het Keuzecafé is een kleinschalige bijeenkomst in een prettige, chille sfeer. Docenten en studenten staan klaar in Vlaardingen, Maassluis en Rotterdam om je alles te vertellen over het studeren bij Albeda en de diverse opleidingsmogelijkheden. Laat je rondleiden, doe mee aan leuke activiteiten en proef van de verschillende studies die je kunt volgen. Het Keuzecafé is dé plek voor studenten die wat extra begeleiding willen bij het kiezen van hun studierichting. En vergeet niet te genieten van de hapjes en drankjes die voor je klaarstaan! Kom je ook langs?

Keuzecafé in Vlaardingen op 16 april
Op deze locatie bieden we een breed scala aan mbo-opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4 aan. Van entreeopleidingen tot opleidingen in economie & ondernemen, zorg & welzijn, onderwijsassistent, pedagogisch werk en taalopleidingen voor anderstaligen. Wees er snel bij, want de opleiding Sociaal werker zit waarschijnlijk snel vol. Een fantastische locatie waar maatwerkonderwijs centraal staat en waar elke student de aandacht krijgt die hij of zij verdient.

 Datum: Dinsdag 16 april 2024
Tijd: Van 15:00 uur tot 19:00 uur
Locatie: Buys Ballotlaan 25, Vlaardingen

Keuzecafé in Maassluis op 17 april
Albedalocatie De Vloot in Maassluis is een knusse mbo-school waar iedereen elkaar kent en waar alles tot in de puntjes is geregeld. Hier kun je terecht voor opleidingen op niveau 2, 3 en 4 in facilitaire dienstverlening, beveiliging, haarverzorging, horeca en sport & recreatie. De locatie aan de Westlandseweg ligt op loopafstand van metrostation Maassluis West.

Datum: Woensdag 17 april 2024
Tijd: Van 15:00 uur tot 19:00 uur
Locatie: De Vloot 68, Maassluis

Keuzecafé in Rotterdam op 18 april
Bij dit keuzecafé vertellen onze voorlichters je alles over alle opleidingen en locaties bij Albeda. Je kunt de studiekeuzecheck doen en informatie krijgen over aanmelden en de kennismaking (intake). Onze voorlichters en studenten staan voor je klaar.

Datum: Donderdag 18 april 2024
Tijd: Van 14.00-17.00 uur
Locatie: Rosestraat 1101, Rotterdam

Meld je aan via albeda.nl/keuzecafe