mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Leo, durf te kiezen

Albeda Keuzecafé: donderdag 30 maart 14.00-17.00 uur

Ben je op zoek naar een mbo-opleiding? Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Kom naar het Albeda keuzecafé en ontdek welke opleiding bij jou past.  Het keuzecafé is een kleinschalige bijeenkomst in een prettige, chille sfeer. Je kunt rustig met voorlichters praten over het mbo, onze opleidingen en krijgt tips hoe je een studie kiest. Er zijn studenten aanwezig die jou vertellen hoe het is om bij Albeda te studeren. En ben je enthousiast geworden en wil je je direct aanmelden voor een opleiding? Dan helpen we je daar graag bij.

Haal hier je gratis e-ticket voor het Albeda keuzecafé.


Kom proefstuderen of meelopen
Weet je al welke richting je wilt volgen, maar wil je je nog verdiepen in de opleiding? Kom dan een dagje meelopen of proefstuderen bij Albeda! Bij het Keuzecafé krijg je informatie over de mogelijkheden én helpen de voorlichters je om je hiervoor op te geven.

Nog meer keuzecafés
Albeda organiseert meer keuzecafés. Dit zijn de data in 2023: 20 april, 25 mei, 15 juni en 6 juli
De Keuzecafés zijn steeds op een donderdag van 14.00 tot 17.00 uur op de locatie Rosestraat 1101 in Rotterdam.
Let op: Momenteel zijn er werkzaamheden aan het verkeersplein vlakbij de Rosestraat. Kijk hier voor de laatste informatie over de bereikbaarheid.

Heb je vragen over studeren bij Albeda?

Neem dan contact op met het Studie info punt:

Bel 010 290 10 20
Mail [email protected]
WhatsApp 06 508 41 922

Voor vo-scholen/mentoren/decanen
Kom je met een klas of groep naar onze activiteiten? Geef dit door aan het Studie info punt. Mail naar [email protected] en zij nemen contact met u op. Ook voor een programma op maat!