De Vloot

De locatie De Vloot is gelegen langs de Westlandseweg in Maassluis op loopafstand van station Maassluis-West. Het pand dateert uit 2013 en is voorzien van alle moderne gemakken, zoals klimaatbeheersing, WIFI en een gezellige kantine met eigen catering tegen concurrerende prijzen. De school maakt deel uit van Servicecentrum De Vloot, een multifunctioneel complex, waarin ook andere instellingen zijn gevestigd zoals Gemiva, Careyn en kinderopvang. De school beschikt over een modern eigen restaurant en een kapsalon en vervult een duidelijke streek- en buurtfunctie. De schoolbevolking telt ongeveer 350 voltijd- en deeltijdstudenten die kunnen kiezen uit een scala van opleidingen. Een kleinschalig schoolgebouw waar het goed toeven is. Op loopafstand is overdekt winkelcentrum Koningshoek te vinden.

Let op: Door de bewoners wordt het op prijs gesteld als u achter het gebouw parkeert, daar is genoeg parkeergelegenheid.

Adres & Contact

De locatie

Maassluis buitenkant foto 1 Maassluis buitenkant foto 2 Maassluis buitenkant foto 3 Maassluis buitenkant foto 4 Maassluis binnenkant foto 1 Maassluis binnenkant foto 2 Maassluis binnenkant foto 3 Maassluis binnenkant foto 4 Maassluis binnenkant foto 5 Maassluis binnenkant foto 6

De opleidingen op deze locatie