mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

foto ter illustratie
foto ter illustratie

Entree: dienstverlening

Als jij het leuk vindt om mensen te helpen en te verzorgen, dan past Assistent dienstverlening & zorg/facilitair goed bij je. Je leert bijvoorbeeld hoe je zieken, ouderen of gehandicapten helpt met allerlei dagelijkse bezigheden. Hoe je activiteiten goed kunt begeleiden en hoe je ruimtes gebruiksklaar of schoonmaakt.

Als jij het leuk vindt om sportief bezig te zijn dan past Assistent sport & dienstverlening  goed bij je. Je leert bijvoorbeeld hoe je groepen les kan geven op  het gebied van sport en spel en hoe je activiteiten goed kunt begeleiden.

Werk jij graag met computers en wil je problemen oplossen? Vind jij het leuk om computers of telefoons uit elkaar te halen of juist aan de slag te gaan met software programma’s? Dan is de mbo niveau 1 opleiding Assistent Dienstverlening ICT iets voor jou.

Werk je graag met mensen, houd je van uitdagingen in de praktijk? Is beauty jouw ding? Kies dan voor de entreeopleiding Assistent beauty & dienstverlening.

Wil je meer weten over deze opleidingen? Kijk dan bij de opleiding van je keuze. Heb je dan nog vragen of wil je graag een rondleiding op de locatie? Neem dan contact op met de contactpersoon die bij de opleiding wordt genoemd.

Denk jij dat je door omstandigheden extra ondersteuning kunt gebruiken bij je opleiding? Vraag dan eens naar de Entree plus opleiding die we aanbieden.