mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Relatiemanagers

Relatiebeheer

Wij vinden het belangrijk dat het onderwijs goed is afgestemd met de beroepspraktijk bij zorg- en welzijnsorganisaties. Aan de ene kant om voor u in de juiste mensen te voorzien en aan de andere kant om jongeren een goede kans op een baan in de zorg te geven. Door dit streven zijn al menig mooie samenwerkingen en projecten ontstaan.

Binnen Albeda Zorgcollege hebben we een aantal managers relatiebeheer die de verbindende schakel zijn tussen de opleidingen en het werkveld. Zij halen de behoeftes op bij de organisaties en vertalen deze behoeftes samen met de onderwijsteams naar passend onderwijs. Daarnaast zijn zij in gesprek met organisaties over bijvoorbeeld leerafdelingen en andere mogelijkheden voor alle partijen. Dit kan zowel persoonlijk als tijdens bijeenkomsten met het werkveld. De bijeenkomsten hebben tevens als doel om de zorg binnen de regio dichter bij elkaar te brengen.

Ook hebben zij contact met diverse gemeenten in de regio Rijnmond over bijvoorbeeld subsidies, omscholing en het voorkomen van langdurige werkloosheid.

Hieronder stellen zij zich aan u voor en vindt u hun contactgegevens.

Meer informatie

Hester Lugten

Hester Lugten

De zorg zit bij Hester in hart en nieren; getrouwd met een verpleegkundige en voorheen zelf gewerkt als verpleegkundige en opleidingsadviseur bij Stichting Humanitas en IJsselland Ziekenhuis, maakte ze in 2021 de stap naar Albeda Zorgcollege. Al haar ervaring met het werkveld benut ze nu goed als manager relatiebeheer. In haar rol gaat ze de relaties met zorg- en welzijnsorganisaties versterken en uitbouwen, haalt ze relevante informatie uit de praktijk met de drive om het opleidingsaanbod steeds meer modulair te laten zijn. Dit gebeurd in samenwerking met onderwijsleiders. Zo is ze een belangrijke spil tussen praktijk en onderwijs. Naast haar liefde voor zorg, zit de liefde voor voetbal en Feyenoord er ook goed in samen met haar man en twee kinderen.

Lees hier het interview met Hester.

Verantwoordelijk voor: bijeenkomsten en events voor en met het werkveld, samenwerking met de ziekenhuizen.

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 282 431 14

michel

Michel Robijn

"Ik ben begonnen als verpleegkundige bij Antes, waar ik ook een aantal jaren als hoofd verblijf heb gewerkt. In 2018 heb ik de overstap gemaakt naar Albeda Zorgcollege om les te geven aan de opleiding verpleegkunde. Daarna werd ik onderwijsleider van het Bureau Onderwijsondersteuning. Vanuit die functie weet ik hoe het gaat met zaken als administratie, examinering en bpv. En ik ken de meeste organisaties in de regio, ik weet wat er speelt." Wat mogen mensen best over jou weten?

"Ik ben 33 jaar en woon in Ridderkerk samen met mijn vrouw en zoon van zes. Mijn hobby's zijn wandelen, fietsen en op vakantie gaan. Ook in mij privéleven ben ik veel met zorg bezig. Dat komt door mijn zus, die een verstandelijke beperking heeft. Haar begeleiding speelt een belangrijke rol in het leven van mijzelf en mijn familie." Heb je nog een uitsmijter?

"Bel me gerust voor een kop koffie. Ik word graag betrokken bij de uitdagingen die in jouw organisatie spelen op het gebied van opleiding en ontwikkeling. Dan verkennen we de kansen en mogelijkheden om samen op te trekken. Of het nu gaat om reguliere onderwijsoplossingen of innovatieve ideeën, we maken er iets moois van!"

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 471 476 48