mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Groep studenten tijdens show op podium
Jongens dansen op de Erasmusbrug
Zanger op podium
Groep studenten van Albeda Sportcollege
Een kapper wast het haar van een man
Schoonheidsspecialiste geeft rugpakking
student achter de naaimachine

Cluster Lifestyle, Sport & Entertainment

Hier vindt u informatie over de beroepspraktijkvorming van de opleidingen die vallen onder het cluster Lifestyle, Sport & Entertainment.

Binnen ons cluster Lifestyle, Sport & Entertainment vragen we creativiteit en ondernemerschap van iedere student. Tijdens hun opleiding leren studenten hun talenten te ontwikkelen en te vermarkten. In de dynamiek van Lifestyle, Sport & Entertainment staat vakmanschap centraal. Studenten ontwikkelen cognitieve vaardigheden en brede skills die passen bij actief burgerschap.
In al onze colleges bereiden we onze studenten in realtime situaties en leeromgevingen voor op de toekomst. Het leren vindt plaats in contextrijke community’s: de plaats waar je wilt zijn om te leren, talenten te ontdekken en te laten groeien, om te ontmoeten en te inspireren. 
We leiden op vanuit de overtuiging dat sport-, cultuur- en lifestyle-uitingen een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en daarmee aan sociale cohesie, een waardevolle tijdsbesteding, gezondheid en welbevinden. Al onze opleidingen staan voor het realiseren van meerwaarde aan kwaliteit van leven en doen dit in verbinding met hun persoonlijkheid en identiteit die zij vertalen in een dienst of product. We zetten in op de talenten van onze studenten, omdat die de wereld kleur geven.