mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Rotterdam Academy

Rotterdam Academy

Bij de Rotterdam Academy kun je na je mbo niveau 4-opleiding in twee jaar je Associate degree behalen. Dit is een internationaal erkend diploma op hbo-niveau dat precies aansluit op de beroepspraktijk in de regio Rotterdam. Het niveau van een Associate degree (niveau 5) ligt tussen mbo-niveau 4 en de hbo-bachelor (niveau 6) in. De toelatingseisen zijn gelijk aan die van het gewone hbo. Met een Associate degree vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

Tijdens je Associate degree-studie doe je veel praktijkervaring op. Rotterdam Academy werkt nauw samen met bedrijven en instellingen die opdrachten inbrengen uit de dagelijkse praktijk. Kortom: je leert precies waar in het werkveld behoefte aan is. Dit - in combinatie met de persoonlijke aandacht die de Rotterdam Academy haar studenten biedt - zorgt ervoor dat je na het afronden van je opleiding direct inzetbaar bent voor je toekomstig werkgever. Het bedrijfsleven heeft grote behoefte aan mensen met dit opleidingsniveau.

Rotterdam Academy biedt momenteel meer dan 20 Associate degree-opleidingen in allerlei richtingen. Kijk of jouw toekomstdroom er tussen staat of kom langs en laat je inspireren op een van onze open dagen. Meer informatie vind je op rotterdamacademy.nl/opleidingen.

Rotterdam Academy is een samenwerkingsverband tussen Albeda, Zadkine en Hogeschool Rotterdam. Deze samenwerking zorgt voor een goede overgang van mbo naar hbo.