mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Logo

Vind je bbl-opleiding én leerbaan

Op donderdag 1 februari 2024 vindt het Werken & Leren Event plaats in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord. Voor iedereen die wil (door)studeren in de bbl-variant is dit event een uitstekende gelegenheid om met erkende leerbedrijven kennis te maken. Ook werkzoekende jongeren en ouderen die via een bbl-traject op de arbeidsmarkt willen instromen of zich willen omscholen zijn van harte welkom. Bij een bbl-opleiding werk je bij een erkend leerbedrijf. Daarnaast ga je één of twee dagen per week naar school.

Bezoekers kunnen met ruim 90 erkende leerbedrijven, verdeeld in de themapleinen Dienstverlening & Horeca, Haven & Techniek, Retail & Commercie, Voeding & Groene leefomgeving, Zorg & Welzijn en Algemeen kennis maken. De aanwezige bedrijven informeren de bezoekers over de beschikbare leerwerkplaatsen. Tijdens het event worden, naast de bbl-variant, ook andere manieren van opleiden in de praktijk onder de aandacht gebracht. Bijvoorbeeld het opleiden naar een mbo-certificaat, de mbo-praktijkverklaring en het branche-certificaat.

Albeda is op het Werken & Leren Event aanwezig om bezoekers te informeren over haar aanbod van bbl-opleidingen en welke stappen men kan nemen om een passende opleiding en een erkend leerbedrijf te vinden.

Iedereen die interesse heeft in dit event is van harte welkom tussen 13.30 en 16.30 uur.

Meer informatie over het event en hoe je je kan aanmelden lees je hier.

Het Werken & Leren Event wordt voor de 14e maal georganiseerd en is een samenwerking tussen het Leerwerkloket Rijnmond, Albeda, Zadkine, Hout- en Meubileringscollege, Lentiz onderwijsgroep, Scheepvaart en Transport College, Techniek College Rotterdam, Yuverta, Grafisch Lyceum Rotterdam, S-BB en de Gemeente Rotterdam.