mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Thom Wildeboer

Thom Wildeboer gestart als interim-directeur bij cluster Hospitality

Met ingang van 2 april heeft Thom Wildeboer zijn intrede gedaan als interim-directeur bij het cluster Hospitality (Albeda Facilitair & Veiligheidscollege, Albeda Horecacollege, Albeda Rotterdam The Hague Airport College en Albeda Travel & Leisure College). “Gedreven door een rijke ervaring binnen het onderwijs, zal Thom zich snel verdiepen in de lopende zaken binnen onze organisatie. We kijken ernaar uit om met hem samen te werken”, aldus Simone Fredriksz, lid cvb Albeda.

Thom Wildeboer heeft hiervoor verschillende managementfuncties vervuld binnen mbo- en hbo-instellingen: “Mijn hart gaat uit naar het beroepsonderwijs. Het is geweldig om bij te kunnen dragen aan een onderwijsklimaat waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op hun toekomst, en waarin zij en alle medewerkers zich thuis voelen. Ik ben onder de indruk van de eerste kennismakingen bij Albeda en kijk uit naar mooie samenwerkingen, in het bijzonder bij het cluster Hospitality!”

Wervingsproces wordt hervat
Ondanks verschillende rondes van vacaturestelling, hebben we helaas geen geschikte kandidaat kunnen vinden voor de opvolging van Bertho Rombout. Deze interim-aanstelling is in eerste instantie voor een periode van zes maanden. Gedurende deze tijd zullen we het wervingsproces zorgvuldig hervatten, om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke kandidaat vinden.