mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Tanja Merchan

Tanja Merchan nieuwe directeur Albeda Startcollege

Het college van bestuur (cvb) is verheugd te kunnen melden dat Tanja Merchan per 1 december 2023 de functie van directeur Albeda Startcollege zal gaan vervullen. In de afgelopen periode heeft Tanja als adjunct-directeur en waarnemend directeur deze positie op uitmuntende wijze waargenomen. Ze volgt daarmee Jack de Jong op die sinds mei 2023 directeur is van Albeda Zorgcollege.

Tanja is voorlopig voor de komende twee jaar door het college van bestuur aangesteld als directeur: "Tanja heeft in haar rol als waarnemer in de afgelopen periode mooie stappen gezet. Wij zijn ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om Albeda Startcollege te leiden. Met haar diepgaande kennis van de organisatie zal zij niet alleen de continuïteit waarborgen, maar ook bijdragen aan de verdere groei en bloei van Albeda Startcollege", aldus Ron Kooren, voorzitter van het college van bestuur.

Tanja kijkt enorm uit naar deze mooie uitdaging: "Ik voel me vereerd en enthousiast om deze nieuwe rol op me te nemen. Samen met het toegewijde team en alle betrokkenen zullen we blijven bouwen aan de groei en ontwikkeling van Albeda Startcollege, waarbij we streven naar gelijke kansen voor iedere student", aldus Tanja Merchan.

Het college van bestuur zal binnenkort de procedure in gang zetten voor de werving en selectie van een nieuwe adjunct-directeur voor Albeda Startcollege.  Samen kijken we uit naar een veelbelovende toekomst voor Albeda Startcollege onder leiding van Tanja Merchan.