mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Albeda Danscollege The boogiebarn

Swingende eindvoorstelling Albeda Danscollege

Op 19, 20 en 21 juni werd Theater Zuidplein omgetoverd tot Albeda Danscollege gloednieuwe danssalon “The Boogie Barn”.

In deze swingende voorstelling namen de studenten het publiek mee op een avondje gezellig stappen, vol muziek, dans en spel. The Boogie Barn is dé plek om de dagelijkse sleur te vergeten en helemaal jezelf te zijn.

De reeks voorstellingen bleek een succesvolle ontsnapping van de realiteit te zijn vol ontroering, plezier, verbazing en bewondering. De energie en het talent van de dansers spatte van het podium, en het enthousiaste publiek genoot zichtbaar én hoorbaar van elke minuut. Na elke voorstelling ontvingen de dansers en docententeam een welverdiende staande ovatie. Met bijna volledig uitverkochte voorstellingen genoot het publiek van Patti LaHell als diva in de spotlights, van hardwerkende Jersey in de bediening en van Boss Hogg die haar werk deed als eigenaar door iedereen aan het werk te zetten en te houden. De studenten schitterden met hun vaardigheden en talenten!
Van Tap tot aan Ballet, Modern, Jazz, Hiphop, Spel en zelfs zang. Alles kwam voorbij, aan niets een tekort. 

Onder de kundige en creatieve leiding van Artistiek Leider Giorgio Costa én het docententeam hebben de studenten laten zien dat zij dé danstalenten van de toekomst zijn. Dit jaar ontving alweer de 16e lichting studenten hun diploma. We wensen alle gediplomeerde studenten, heel veel succes in hun carrière als professioneel danser en hopen ze bij veel shows op het podium te schitteren.

Speciale dank aan het fantastische docententeam voor hun geweldige choreografieën en begeleiding, Theater Zuidplein en RotterdamCrew die deze shows mede mogelijk hebben gemaakt.

We made it a night to remember, at The Boogie Barn!

De eindvoorstelling van Albeda Danscollege was een waar feest voor de zintuigen en een schitterende afsluiting van een succesvol jaar. Tot volgend jaar! 

Credits The Boogie Barn: 

  • Artistiek leider: Giorgio Costa 
  • Productieleider: Jockey Latukolan 
  • Hoofd Dansopleidingen: Corrine Leyte 

 Bekijk de highlights van de voorstelling op de Instagram van Albeda Danscollege  

 Fotograaf: Thijs Huizer