mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Kerst Vipz

Swingend de kerst in bij Albedarestaurants 

Vanaf begin december stonden de Albedarestaurants van Albeda Horecacollege volledig in het teken van kerstdiners, geheel verzorgd door studenten. Managers, koks, gastvrouwen- en heren in opleiding zorgden voor culinaire hoogstandjes en een vlotte, gastvrije bediening in Albeda Vipz, Albeda Groos! en Albeda Proef!.  
 
Dinnershow 
In samenwerking met Albeda Danscollege organiseerde Albeda Vipz de jaarlijkse kerstdinnershow. Het was weer genieten geblazen! Tussen de gangen door werden gasten getrakteerd op een geweldige dansshow met muzikale kerstklassiekers. Een avondvullend showprogramma vol spektakel, spectaculaire dansmoves en heerlijke gerechten. 

Succesvolle samenwerking 
Het populaire kerstdiner is dankzij de mooie samenwerking tussen twee colleges van Albeda uitgegroeid tot een succesvol evenement. Naast het optuigen van een mooie show, is het een geweldige leerervaring voor studenten. Met grote inzet en toewijding, werkten zij de afgelopen weken intensief samen met docenten aan een culinair vlees/vis- en vegan menu bestaande uit: brood, amuse, voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert en een koffie/thee garnituur. Succesvolle dansers zorgden voor een gouden omlijsting! 

Restaurant nieuwsbrief 
Heeft u dit jaar de sfeervolle kerstdiners gemist? Niet getreurd. Ook volgend jaar staan Albedastudenten voor u klaar om u gastvrij te ontvangen in één van de Albeda restaurants.  Wilt u altijd op de hoogte blijven? Meld u zich hier aan voor de nieuwsbrief.