mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Open dag Rosestraat

Succesvolle start van 2024 bij Albeda!

2024 is goed begonnen met de open dagen op 26 en 27 januari. Verschillende nieuwsgierige bezoekers hebben onze geopende locaties verkend, ervarend wat Albeda te bieden heeft. De positieve energie van deze dagen heeft bijgedragen aan directe aanmeldingen van jongeren voor diverse opleidingen. 

Positieve sfeer en hartelijk welkom voor bezoekers 
Jongeren uit diverse delen van Rotterdam en omgeving stroomden toe naar onze locaties, waar onze medewerkers en huidige studenten hen hartelijk ontvingen. Bezoekers kregen de kans om een rondleiding te volgen, informatie te ontvangen over specifieke opleidingen, of simpelweg de sfeer te proeven. 

Bezoekers waren tevreden over de uitstekende informatievoorziening en de mogelijkheid om vragen te stellen, vooral aan onze huidige studenten, die als beste kunnen vertellen hoe het is om student aan het Albeda te zijn. 

Online zichtbaarheid op social media 
Niet alleen fysiek, maar ook online heeft Albeda zich op verschillende social media kanalen opvallend gepresenteerd. Op locaties Lutonbaan, Topsportcentrum en Buys-Ballotlaan in Vlaardingen vonden interviews plaats waarin huidige studenten unieke inzichten deelden over de mogelijkheden en ervaringen als Albeda-student. De filmpjes waren een doorslaand succes, met sommige video's die zelfs 'viraal' zijn gegaan en een kijkersaantal van boven de 50.000 views. Volg ons op Instagram en TikTok om meer te zien van onze activiteiten! 

Mis de open dag in maart niet 
Heb je de open dagen in januari gemist of ben je alweer nieuwsgierig naar de volgende editie? Goed nieuws: op 14 maart staat er opnieuw een open dag gepland. Voor meer informatie, bezoek www.albeda.nl/opendagen

Wil je je verder verdiepen in een specifieke opleiding? Kom dan een dagje meelopen of proefstuderen bij Albeda! Verschillende opleidingen bieden de mogelijkheid om een dagje met een klas mee te lopen. Je wordt gekoppeld aan een student die de opleiding al volgt, zodat je goed kennis kunt maken en kunt ontdekken of de opleiding echt bij je past. Meer informatie vind je op de pagina proefstuderen en meelopen

Blijf op de hoogte en maak een weloverwogen keuze voor jouw toekomst bij Albeda!