mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Studiebeurs West

Studiekeuzebeurs West 8 en 9 december 2023

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2023 zal de Studiekeuzebeurs West plaatsvinden in Ahoy. Dit jaarlijkse studiekeuze evenement biedt duizenden bezoekers inspiratie en voorlichting voor hun studiekeuze. Tijdens de beurs kunnen jongeren en hun ouders/verzorgers terecht bij meer dan 90 (onderwijs)instellingen, zowel uit binnen- als buitenland, voor begeleiding bij het vinden van de juiste studie. De Studiekeuzebeurs West biedt een uitgebreid overzicht van opleidingen op zowel mbo- als hbo-niveau, met de aanwezigheid van (leerwerk)bedrijven uit diverse branches.

Albeda zal aanwezig zijn in stand 11 met voorlichters van al onze colleges, trajectbegeleiders en het Studie info punt. Zij staan klaar om jongeren te informeren over Albeda, het mbo, de colleges en opleidingen, aanmeldingsprocedures en alles wat daarmee te maken heeft. De beurs is op beide dagen geopend van 09.00 tot 16.00 uur.

Meer gedetailleerde informatie over de beurs is hier te vinden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de beurs, toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar via deze link