mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Muzikant producerdag

Muzikant & Producerdag: Je bent welkom!

Lekker een dag met muziek bezig zijn, met vakgenoten praten, je netwerk uitbreiden en wat bijleren.

Dat kan op onze Muzikant & Producerdag op zaterdag 10 februari!
 
Albeda Muzikant Producer (AMP) organiseert in samenwerking met Muziek Centrum Albrandswaard (MCA), House of Knowledge, Popaanzee, Music Matters, Pioneer DJ en Ableton een Muzikant & Producerdag. Met onder andere optredens, talks, muziekworkshops, (product)presentaties en zelfs een demo panel zal dit een interessante dag worden voor iedereen die serieus met muziek bezig is!

Want hoe zorg je er nou eigenlijk voor dat je muziek op een juiste manier gepromoot wordt? En hoe kom je in contact met publishers, managers en labels? Bij de Albeda Muzikant & Producerdag krijg jij antwoord op al je muziek gerelateerde vragen.
 
Of je nou geïnteresseerd bent in gitaar, drums, basgitaar, vocals, rap of zelfs sounddesign en sampling, bij de muziekworkshops is er voor iedere muzikant wel iets om te leren! Ook zullen er op de Muzikant & Producerdag verschillende productpresentaties gegeven worden. Zo kom je er als DJ achter welke nieuwe gear de moeite waard is om je geld aan uit te geven. Of als producer wat nou eigenlijk het voordeel is van werken in Ableton Live ten opzichte van andere DAW'S.

Ten slotte worden er diverse presentaties gegeven over music marketing, music branding en artwork. Want hoe zorg je er nou eigenlijk voor dat die track waar je uren lang aan hebt gewerkt aan slaat op sociale media? En waar moet een artiest aan voldoen om furore te maken in de vaak moeilijk vatbare muziekindustrie?

Proefauditie
Zorg dat je op tijd bent, want we bieden je de unieke kans om een proefauditie te doen. Zo kom jij erachter of je momenteel kans hebt om aangenomen te worden op een vakopleiding muziek. Ideaal dus als je momenteel bezig bent met het maken van je studiekeuze. Daarnaast zal je werk beoordeeld worden door professionals uit de industrie en zul je waardevolle feedback krijgen die je mee kan nemen in het vervolg van je muzikale carrière.

Zet de datum in je agenda, en kom langs. We willen je graag ontmoeten!
 
Zaterdag 10 februari 2024
MCA
Ambachtsweg 17, Rhoon
11:00 - 17:00 uur

Toegang is gratis


​​​​BlokkenschemaKlik op de foto om te openen