mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Marijn Roelof

Marijn Roelof nieuwe directeur Albeda College Economie & Ondernemen

Het college van bestuur is verheugd te kunnen melden dat Marijn Roelof per 1 december 2023 de functie van directeur Albeda College Economie & Ondernemen (CEO) zal gaan vervullen. Hij volgt daarmee Suzanne Langbroek op. Marijn is momenteel werkzaam als directeur IT Campus Rotterdam. Hiervoor heeft hij verschillende managementfuncties vervuld bij Hogeschool Rotterdam. 

 Het college van bestuur is heel blij dat Marijn bij Albeda aan de slag gaat. “Marijn heeft niet alleen veel ervaring in leidinggevende functies in het beroepsonderwijs maar ook expertise op het gebied van economie, ondernemen en digitalisering, en specifiek in de Regio Rotterdam.  We hebben veel vertrouwen in Marijn en zijn ervan overtuigd dat hij CEO sterk zal positioneren in onze stad en regio. We zien zijn grote toegevoegde waarde voor Albeda”, aldus Simone Fredriksz, lid college van bestuur.

 Marijn Roelof kijkt met veel dankbaarheid en trots terug op de prachtige jaren die hij bij IT Campus Rotterdam en Hogeschool Rotterdam heeft doorgebracht. Hij kijkt er naar uit om per 1 december 2023 bij Albeda aan de slag te gaan als directeur van Albeda College Economie & Ondernemen: “Het economische domein, het Rotterdamse beroepsonderwijs, het gevraagde leiderschapsprofiel, het past mij als een jas en ik ben ervan overtuigd dat ik deze stap ga ervaren als thuiskomen. Ik verheug me enorm op het ontmoeten van de collega’s van het college en kan niet wachten om samen met hen het zo belangrijke regionale mbo-onderwijs verder te gaan ontwikkelen. Met veel plezier ga ik mijn ervaring en netwerk vanaf december inzetten bij Albeda, waarbij samenwerking en ‘love for talent’ ook nu weer centraal zullen staan!”

 Het college van bestuur van Albeda is Suzanne Langbroek buitengewoon erkentelijk voor haar grote inzet en waardevolle werk als directeur CEO. Suzanne is nu als Programma Manager werkzaam bij het Bestuursbureau.