mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

BIRD - Podium

Gratis Amplified festival in Bird

Op zondag 7 april kun je weer naar BIRD voor het gratis showcase festival met de breedste programmering van de stad. Verdeeld over 3 podia staan meer dan 25 acts in de line up. Van dj’s tot rappers, van bands tot singer-songwriters. Alle acts zijn samengesteld uit het ieder jaar groeiende muzikantennetwerk ‘Amplified Artists’, dat je kunt kennen van het succesvolle online muziekplatform amplitudesessions.com.

Geprogrammeerd staan onder andere bands als SY-KI, Reci Da!, Thrilled en Alysha Deanne. Artiesten met hiphop invloeden zoals KIIRO, Gedaante, Nicole DV en Louis Beton.  

Ook als je op zoek bent naar de gevoelige snaar kun je terecht bij optredens van Forever Girl, Melika Yamini, DALI en meer! Of kom dansen in onze Dj Area waar onder andere Sonny Burnett, SEOR en JM Fuego een dikke set gaan draaien.  
 
AMPLIFIED is supergastvrij. Het evenement is gratis te bezoeken. Als bezoeker kun je ook nog een gratis pizza slice meepakken!  

Save The Date

Kom langs en neem je vrienden mee! 

AMPLIFIED Festival 

  • Zondag 7 april 2024 

  • 16.00 uur tot 23.00 uur 

  • Timetable

  • Bird Rotterdam   

AMPLIFIED is powered by Albeda College Muzikant Producer  
 
Bird, Raampoortstraat 24, 3032 AH Rotterdam ​​​​​​ 

Dit festival is door Albeda College Muzikant Producer georganiseerd. De studenten krijgen letterlijk en figuurlijk een podium om ervaring op te doen. Het is een onderdeel van de cycle van studenten van de opleiding Muzikant / Producer. De optredens die studenten geven (bijvoorbeeld dj-area) zijn ook onderdeel van examens.