mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Bertho Rombout

Bertho Rombout nieuwe directeur Facilitair & Huisvesting (F&H)

Het college van bestuur is verheugd te kunnen melden dat Bertho Rombout per 1 maart 2024 de functie van directeur Facilitair & Huisvesting (F&H) bij Albeda zal gaan vervullen. Bertho is momenteel directeur van het cluster Hospitality (HOS). Hij volgt daarmee Reinout Böggemann op, die de afgelopen periode interim-directeur was van F&H.

Het college van bestuur is heel blij dat Bertho dit gaat doen. “Voor Bertho is F&H geen onbekend terrein. Met zijn directeurservaring binnen Hospitality brengt hij een rijke schat aan expertise mee, zowel op inhoudelijk vlak als in leidinggevende capaciteiten. Beide aspecten zijn van groot belang gezien de opgave waar de afdeling voor staat”, aldus Ron Kooren, voorzitter college van bestuur.

“Cruciale rol in de bedrijfsvoering”
Bertho Rombout kijkt met enthousiasme naar zijn nieuwe functie bij Albeda. "In de afgelopen jaren heeft Albeda indrukwekkende ontwikkelingen doorgemaakt, en als lid van het directieteam mocht ik deze positieve veranderingen van dichtbij meemaken. De diversiteit van afdeling F&H is bijzonder, en het speelt een cruciale rol in de bedrijfsvoering van Albeda. Ik ben gemotiveerd om mijn bijdrage te leveren aan dit belangrijke aspect. Met trots blik ik terug op de waardevolle tijd die ik heb doorgebracht bij het Hospitality-cluster en op alle gezamenlijke successen die we hebben behaald," aldus Bertho Rombout.

Het college van bestuur zal op korte termijn de procedure starten voor de werving en selectie van een nieuwe directeur voor het cluster Hospitality. Het college van bestuur is Reinout zeer erkentelijk voor zijn inzet als interim-directeur.