mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Week vam de Horeca Albeda 2023

Albeda Horecacollege actief tijdens de Week van de horeca!

Horeca maken we samen!
Van 18 – 23 september viert Albeda Horecacollege, samen met andere horecabedrijven dé Horeca! Een feestweek boordevol activiteiten om de horeca positief in de schijnwerpers te zetten. Bij Albeda Horecacollege valt genoeg te beleven. Zo staan de deuren van de Albedarestaurants wagenwijd open en ontvangen gasten in deze week na bezoek een leuk presentje. Studenten en docenten van onze restaurants verzorgen diverse acties voor het goede doel, waaronder een diner voor de vrijwilligers van de Gaarkeuken en een lunch in het teken van Wereld Alzheimer Dag.  

Horecastudenten maken een rondje door Maassluis op zoek naar smaken en nemen een kijkje in hun keuken. Ze vinden hun weg op horecavakbeurs ‘Gastvrij’, waar studenten van de opleiding Leidinggevende bediening, gasten serveren van de grootste internationale kookwedstrijden: de Bocuse d'Or. Ook krijgen studenten extra inzichten over de verschillende smaken in duurzaamheid bij de Bakery Innovation Academy (BIA) en Van Gelder.

Daarnaast gaan studenten op de koffie bij buurtgenoten met koffie van Manhattan en heeft student Shania Bouman het unieke aanbod gekregen om tijdens Prinsjesdag te bedienen in de Tweede Kamer! Mooie activiteiten om de horeca, hun medewerkers en onze gasten te laten shinen!

Om alle activiteiten vooraf onder de aandacht te brengen is er een podcast opgenomen en worden er in de week vóór de Week van de horeca stukjes uitgezonden. We proberen bij de activiteiten live verslag te leggen.

We zijn trots dat we als Albeda Horecacollege een mooie bijdrage kunnen leveren!