Extra’s bij Albeda – Albeda Next

Bij Albeda krijg je als student de ruimte om te leren en je te ontwikkelen. We dagen je graag uit om jezelf te leren kennen. Bijvoorbeeld via Albeda Next.

Albeda Next is een beweging van studenten, docenten en het bedrijfsleven. We organiseren verschillende leuke events met workshops en inspiratie-talks, waardoor je met mensen in contact komt, die je van alles leren over bijvoorbeeld samenwerken, netwerken en communiceren. Je kunt ook Edubadges behalen. Dit zijn digitale badges die je op je LinkedIn-profiel of cv kunt zetten om te laten zien wat je tijdens je studie aan extra’s heb gedaan om je vaardigheden te ontwikkelen.

Enthousiaste studenten
Studenten zijn enthousiast over de events van Albeda Next. Zo ook Whitney, student van Albeda Startcollege, opleiding Assistent verkoop/retail: “Ik deed mee aan de workshop Power Present van Roelof Hemmen. Hij werkt bij RTL. We kregen allemaal de opdracht om ons te presenteren voor de groep. Ik vond het heel spannend, maar heb het toch gedaan. Ik ben onzeker als ik mezelf moet presenteren, maar ik heb naar anderen gekeken hoe zij het deden en daar heb ik van geleerd. Hoe ga je staan, wat doe je met je handen en kijk iemand in de ogen als je met ze spreekt. Ik ben blij dat ik heb meegedaan en kan dit goed gebruiken als ik later ga werken. Het was heel inspirerend!”

Meer informatie
Albeda Next werkt samen met partners zoals: FunX, Facilicom, IkbenWij, Architecten Instituut Rotterdam (AIR) en Inclusive Climate Action (ICAR).

Wil je meer weten over Albeda Next of hoe je mee kunt doen? Neem dan contact op met Ahmet Dikbas | Projectleider Team Next | [email protected].

Albeda Next is onderdeel van de Albeda-brede strategische programma’s. Neem voor meer informatie over deze programma’s contact op met Gyzlene Kramer-Zeroual | programmamanager Strategie en Externe Betrekkingen | [email protected].

Bekijk hier een filmpje over een event van Albeda Next op de Rosestraat en hier een artikel over een event op de Haastrechtstraat.

Volg ons op Instagram. en bekijk onze filmpjes op YouTube