mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

foto ter illustratie

Studenten vertellen

Albeda is trots op haar studenten en laat dat graag zien. Onze studenten worden regelmatig gevraagd om hun expertise in te zetten bij speciale gelegenheden, zoals modeshows, theatershows, beurzen of fotoshoots.  Dit zijn voorbeelden van leuke en leerzame buitenschoolse activiteiten voor de studenten.
De studenten lopen elk schooljaar een blokstage van tien of vijftien weken. Studenten van de Fashion tailor opleidingen lopen stage bij bijvoorbeeld een modeatelier, bruidsmodezaak, een ontwerper of een reparatieatelier. Studenten van de opleiding Fashion designer lopen stage bij een modeontwerper, op de ontwerpafdeling van een confectiebedrijf of een stylingbureau. Wil je meer lezen over de projecten, de stages en de ervaringen van studenten? Klik dan op een persoonlijk verhaal van één van onze (oud-)studenten.

Meer informatie

Renuskha Harkhoe

Onze oud-studente Renuskha Harkhoe heeft in haar examenjaar van de opleiding Specialist mode/maatkleding niveau 4 de Young Tailor Talent Trophy 2018 gewonnen. In dit filmpje vertelt zij over haar opleiding en ambities.

 

 

Tashira Wouden

Tashira zit in het laatste jaar van de opleiding Specialist mode/maatkleding. Bekijk haar film waarin ze vertelt hoe zij de opleiding ervaart.