Projecten

Albeda is trots op haar studenten en laat dat graag zien. Onze studenten worden regelmatig gevraagd om hun expertise in te zetten bij speciale gelegenheden, zoals modeshows, theatershows, beurzen of fotoshoots. Leuke en leerzame buitenschoolse activiteiten voor de studenten. Lees meer over deze bijzondere projecten en wat de studenten hebben ervaren.

Modeshow
Elk schooljaar wordt afgesloten met een modeshow in de Maassilo Rotterdam. De studenten laten hier de creaties zien die zij in het afgelopen jaar hebben gemaakt. Op professionele wijze betreden de studenten de catwalk om vol trots de kledingstukken te showen. Studenten die afstuderen laten een eigen mini-collectie zien en ontvangen hun diploma aan het einde van de modeshow. Bekijk hier een impressie  van de modeshow.

Modeshow 2016

Young Tailor Talent Trophy
Eens in de twee jaar kunnen studenten zich opgeven voor de ‘Young Tailor Talent Trophy’.  Verschillende mbo-opleidingen mode in het land doen hier aan mee. Studenten leveren kledingstukken in voor deze competitie. Een professionele jury kiest de winnaars. Leuk voor het cv en een leerzame ervaring.

Een jurk voor Prinsjesdag
Maaike Papeveld en Carline Moeliker ontwierpen voor Europarlementariër- Cora van Nieuwenhuizen- de jurk voor Prinsjesdag 2016.

Prinsjesdag 2016