mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland

Europa (MBO Westland)

Albeda maakt samen met Mondriaan en Lentiz deel uit van het MBO Westland, een onderwijsinstelling met een duidelijk regionale functie. MBO Westland verzorgt al haar opleidingen in World Horti Center. Dit zijn meer dan twintig mbo-opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4. Met opleidingen in handel, zakelijke dienstverlening, techniek, groen, zorg/facilitair, logistiek en food leidt MBO Westland specialisten en vakmensen op voor diverse sectoren.

Albeda biedt opleidingen aan in de Secretariële en Bedrijfsadministratieve sector, alsmede opleidingen Retail en (Junior) accountmanager. Sinds september verzorgt Albeda ook alle Entree-opleidingen op niveau 1. Het gehele pand beschikt over wifi en een gezamenlijke kantine voor de drie mbo-scholen. Verder is er ruim voldoende gelegenheid voor het stallen van fietsen en scooters.

Meer weten?   bekijk de film over MBO westland.

Studenten volgen hun lessen in World Horti Center, doen er praktisch onderzoek en doen opdrachten voor de innovatieve bedrijven die er gehuisvest zijn.

Openingstijden van deze locatie
Maandag:
08.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag: 08.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag: 08.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag: 08.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag: 08.00 uur tot 17.30 uur

E-zine: Albeda bij jou in de buurt!
‘Albeda bij jou in de buurt’ is een magazine met al het moois dat Albeda op de locaties buiten Rotterdam te bieden heeft. Een handig, online overzicht van onze regiolocaties, opleidingen, bijzondere trajecten, open dagen, keuzecafés, proefstuderen en nog veel meer!


De opleidingen en cursussen op deze locatie

Adres

Europa 1
2672 ZX Naaldwijk

Contact