mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland
Locatie Europa / MBO Westland

Europa (MBO Westland)

Albeda maakt samen met Mondriaan en Lentiz deel uit van het MBO Westland, een onderwijsinstelling met een duidelijk regionale functie. MBO Westland verzorgt al haar opleidingen in World Horti Center. Dit zijn meer dan twintig mbo-opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4. Met opleidingen in handel, zakelijke dienstverlening, techniek, groen, zorg/facilitair, logistiek en food leidt MBO Westland specialisten en vakmensen op voor diverse sectoren.

Ben je een ondernemende student met ambitie en ben je op zoek naar een economische opleiding? Dan is de gloednieuwe MBO Westland Business Academy misschien wat voor jou! Welke opleiding aan de Business Academy je ook kiest: je start altijd met een algemeen basisjaar waarbij je kennis maakt met verschillende richtingen. Dus ook al twijfel je nog over de juiste keuze je kunt na het eerste jaar nog altijd switchen van opleiding zonder vertraging op te lopen. Na het basisjaar kies je definitief in welke richting je wil afstuderen. Welke opleidingen zijn er binnen de Business Academy? In het eerste jaar van de Business Academy bieden we twee richtingen aan. Treed je graag op de voorgrond, dan is het algemene basisjaar Commercie & Sales wat voor jou, hierbij kies je uit Green Trade & Logistics, Sales & Business Relations of E-Commerce & Marketing. Past een functie achter de schermen beter bij jou? Dan bieden we het basisjaar Business Services aan. Hier kun je kiezen uit de opleidingen Office & Management of Business Administration & Control. 

Het gehele pand beschikt over wifi en een gezamenlijke kantine voor de drie mbo-scholen. Verder is er ruim voldoende gelegenheid voor het stallen van fietsen en scooters.

Meer weten?   bekijk de film over MBO westland.

Studenten volgen hun lessen in World Horti Center, doen er praktisch onderzoek en doen opdrachten voor de innovatieve bedrijven die er gehuisvest zijn.

Openingstijden van deze locatie
Maandag:
08.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag: 08.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag: 08.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag: 08.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag: 08.00 uur tot 17.30 uur

E-zine: Albeda bij jou in de buurt!
‘Albeda bij jou in de buurt’ is een magazine met al het moois dat Albeda op de locaties buiten Rotterdam te bieden heeft. Een handig, online overzicht van onze regiolocaties, opleidingen, bijzondere trajecten, open dagen, keuzecafés, proefstuderen en nog veel meer!

De opleidingen en cursussen op deze locatie

Adres

Europa 1
2672 ZX Naaldwijk

Contact