mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

foto ter illustratie
foto ter illustratie

Entree: verkoop & logistiek

Ben je 16 jaar of ouder? Heb je geen vmbo-diploma, maar wil je wel graag een vak leren in de richting van verkoop/retail of logistiek? Haal dan in 1 jaar je diploma op mbo 1 niveau bij Albeda Startcollege. Kies voor de opleiding Assistent verkoop/retail of Assistent logistiek.

• Vergroot je banenkans
• Geen vooropleiding nodig
• 1 jarige opleiding inclusief diploma
• Na jaar 1 kun je doorstromen naar mbo niveau 2 

De opleidingen in het kort 
De entreeopleiding Assistent verkoop/retail leert je alles wat je nodig hebt om klanten in een winkel te helpen, voorraden bij te houden en vakken te vullen. Na deze opleiding kun je er ook voor kiezen om door te stromen naar een beroepsopleiding op niveau 2. Hiermee kun je bijvoorbeeld winkelverkoper worden.

Met de entreeopleiding Assistent logistiek leer je goederen in ontvangst te nemen, te verwerken en op te slaan in bijvoorbeeld een magazijn of distributiecentrum. Na de 1 jarige opleiding kun je onder meer aan het werk in een transportbedrijf, distributiecentrum of groothandel. Ook kun je doorstromen naar een beroepsopleiding op niveau 2, waar je wordt opgeleid tot bijvoorbeeld logistiek medewerker.

Welke opleiding past bij jou?
De bol-opleidingen zijn gericht op leren op school, tijdens je stage of bij een leerwerkplaats. Je kunt deze opleidingen ook volgen als bbl-variant, gericht op leren en werken in de praktijk.

Voor anderstaligen hebben we speciale klassen (met extra Nederlands). Bekijk het filmpje.

Vragen?
Wil je meer weten over deze opleidingen? Kijk dan bij de opleiding van je keuze. Heb je dan nog vragen of wil je graag een rondleiding op de locatie? Neem dan contact op met de contactpersoon die bij de opleiding wordt genoemd.

Denk jij dat je door omstandigheden extra ondersteuning kunt gebruiken bij je opleiding? Vraag dan eens naar de Entree plus opleiding die we aanbieden voor de richting verkoop/retail.