mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Locatie Industrieweg

Industrieweg (Bakery Innovation Academy)

Op deze splinternieuwe locatie leiden we dé bakkers van de toekomst op!

De Bakery Innovation Academy (BIA) is een hypermoderne opleidingsbakkerij waar een nieuwe generatie bakkers opgeleid wordt. De Bakery Innovation Academy is onderdeel van de Food Innovation Academy (FIA). Hier werken bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen om de foodsector blijvend te kunnen voeden met vakmensen, kennis en innovaties. Het is een inspirerend en veelbelovend samenwerkingsverband waar opleiden centraal staat. En dat midden in de foodketen!

De Bakery Innovation Academy in Vlaardingen is uniek omdat professionals en studenten er zij aan zij werken. BIA heeft een broodbakkerij (165m2), een banketbakkerij (ruim 100m2), een ovenstraat, een was-/spoelruimte, een vriescel, een koelcel, een magazijn, een afweegruimte, werkplekken voor de proefbakkers/productontwikkelaars en docenten, een theorielokaal en een instructie- en vergaderruimte: opgeteld ruim 500m2!
De locatie is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren is gratis.

Neem een kijkje op de locatie.

E-zine: Albeda bij jou in de buurt!
‘Albeda bij jou in de buurt’ is een magazine met al het moois dat Albeda op de locaties buiten Rotterdam te bieden heeft. Een handig, online overzicht van onze regiolocaties, opleidingen, bijzondere trajecten, open dagen, keuzecafés, proefstuderen en nog veel meer!


De opleidingen op deze locatie

Adres

Industrieweg 14
3133 EE Vlaardingen

Contact