Inburgering & Taal

Goede kennis van de Nederlandse taal zorgt ervoor dat u in de maatschappij en/of op het werk beter kunt functioneren. Wilt u uw taalvaardigheid verbeteren of wilt u inburgeren? Dan kunt u bij Albeda Startcollege op verschillende niveaus een passende opleiding of cursus volgen en een diploma halen. We hebben opleidingen voor mensen die Nederlands als moedertaal hebben (Nederlands als 1e taal – NT1) en mensen die een andere taal als moedertaal hebben (Nederlands als 2e taal – NT2). Daarnaast bieden we maatwerkopleidingen voor bedrijven.

Als u in Nederland woont of bent komen wonen en u komt uit een land uit de Europese Unie, dan hoeft u geen inburgeringscursus te volgen.

We bieden opleidingen voor inwoners van: Rotterdam (Noord-oever, inclusief Hoek van Holland), Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Maassluis, Schiedam en Vlaardingen.

Weet u niet welke opleiding u moet kiezen, meldt u zich dan aan voor een van de opleidingen. Tijdens het intakegesprek bekijken wij samen met u welke opleiding het best bij u past.

Daarnaast bieden we maatwerkcursussen voor bedrijven.

Over dit college