o
LWP Feyenoord-Albeda
0
o
0
0
0
o
0
0
o

Informatiesite Werkveld Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk

 

LET OP DEZE SITE WORDT NIET MEER BIJGEWERKT. DE NIEUWE SITE IS HIER TE VINDEN: http://www.albeda.nl/werkveld/csp

 

 

 

 

NIEUW! Aantoonbare Taaleis 3F IKK en VE (alleen voor Kinderopvang)

Info training examinering, flyer examinator &  veel gestelde vragen over examinering

NIEUW! Vernieuwde Prove2move examens

Albeda bpv protocol vs2022

filmpje Sociaal & Pedagogisch Werk

Contactgegevens bpv coordinatoren

Info voor bedrijven

Klik op één van de onderstaande blokjes voor opleiding specifieke informatie betreffende de opleiding inhoudelijk, de praktijkopdrachten en de wijze van beoordelen. Ook kunt u doorklikken naar de Ezines voor het werkveld, aparte info betreffende examinering, uitleg over urenregistratie, informatie over ons trainingsaanbod en subsidiemogelijkheden voor uw medewerkers, in het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) en onze innovatieve opleidingstrajecten (LWP).

Deze site wordt regelmatig aangevuld met alle informatie die u nodig heeft om uw studenten goed te kunnen begeleiden in de beroepspraktijk. 

Instructeur mbo

Instructeur mbo

Instructeur mbo

Hier vindt u informatie over de opleiding Instructeur mbo zoals:

Sluit

Leerwerkplaatsen/Praktijkleren

Leerwerkplaatsen/Praktijkleren

Leerwerkplaatsen/Praktijkleren (LWP)

Het onderwijs vindt steeds meer buiten de muren van het klaslokaal en de school plaats. Docenten verzorgen het onderwijs voor studenten op locatie van het de organisatie in een stadswijk. Voor studenten betekent het dat ze direct in de context van het werk en het toekomstige beroep onderwijs krijgen aangeboden. Ze werken aan opdrachten en projecten en ze zijn onderdeel van het team. Kern is dat onderwijs en praktijk direct aan elkaar gekoppeld worden en dat het onderwijs tot stand komt in directe samenwerking met elkaar.

Klik hier voor meer informatie

Sluit

Leven Lang Ontwikkelen (cursus aanbod voor gediplomeerden)

Leven Lang Ontwikkelen (cursus aanbod voor gediplomeerden)

Het mbo biedt kansen en mogelijkheden (LLO)

Het mbo heeft een sterke, duurzame relatie met het bedrijfsleven. Door hun wettelijke plicht erkende stages voor studenten te garanderen, weten mbo-scholen als geen ander waar kansen liggen en waar interessante nieuwe ontwikkelingen in de stad of omringende regio aan de orde zijn.

Het mbo is voor het overgrote deel van onze beroepsbevolking (40 procent heeft een mbo-diploma) de sleutel tot een leven lang ontwikkelen. Samen met het bedrijfsleven willen we starters, herstarters en doorstarters op mbo-niveau weerbaar maken en behouden voor de arbeidsmarkt én de maatschappij van vandaag en morgen. We leveren maatwerk voor uw medewerkers en zij-instromers. Ook voor EVC-trajecten (Eerder Verworven Competenties) kunt u bij ons terecht.

Klik hier voor ons actuele cursus aanbod

Tel mee met Taal subsidie voor werkgevers

Stap budget 

Stimuleringspremie voor (bij)scholing in de Kinderopvang R'dam

Sluit