Verkoop vanaf cohort 2020

Disclaimer: In verband met de Corona crisis kan het zijn dat sommige onderdelen van de studiehandleiding op een later tijdstip wijzigen. Hierover word je geïnformeerd door de opleiding.

Studiehandleiding Verkoop

We vinden het fijn dat je voor een opleiding bij ons hebt gekozen. We gaan je helpen bij het ontdekken en toepassen van jouw talenten, zodat je kunt uitgroeien tot een bekwame medewerker. In deze studiehandleiding vind je alle informatie die je nodig hebt over je opleiding, bijvoorbeeld over de vakken die je gaat volgen, over beroepspraktijkvorming (stage), examens en vakanties.

Bij ons op school zijn de volgende kernwaarden belangrijk:

  1. Persoonlijk: Bij ons mag je rekenen op aandacht, respect en geborgenheid. Studeren en werken doen wij in een prettige en veilige sfeer waarbij verbinding, betrokkenheid en professionaliteit centraal staan.
  2. Ambitieus: Wij dagen iedereen uit om het beste uit zichzelf en elkaar te halen en bieden uitstekende mogelijkheden om talent optimaal tot zijn recht te laten komen. Er is ruimte en waardering voor eigen initiatief en vernieuwing.
  3. Verantwoordelijk: We doen wat we afspreken en zijn aanspreekbaar op ons handelen.

We wensen je een leerzame en plezierige tijd!

Deze studiehandleiding heeft betrekking op de onderstaande opleiding:

  • Verkoper (25167)

Beroep

Beroep

Hier vind je meer informatie over wat het beroep precies inhoudt, waar je kunt komen te werken en wat je kansen op een baan zijn als je jouw opleiding hebt afgerond.

Lees verder

Sluit

Opleiding

Opleiding

Tijdens jouw opleiding volg je theorielessen, krijg je praktijklessen, en zijn er keuzedelen. Ook ga je op stage. Als je doorklikt, lees je meer over uit welke onderdelen jouw opleiding bestaat.

Lees verder

Sluit

Rechten en plichten

Rechten en plichten

Albeda kent diverse formele documenten. Hierin staan de rechten en plichten van en voor studenten.

Lees verder

Sluit

Toetsen en studievoortgang

Toetsen en studievoortgang

Binnen de opleiding volgen wij jouw studievoortgang. We kijken naar de vorderingen op het gebied van je studieresultaten en je beroepshouding.

Lees verder

Sluit

Examens en diplomering

Examens en diplomering

Om je diploma te behalen, moet je al je examens met een voldoende afsluiten. Lees hier wanneer je aan de examens mag deelnemen, hoe het zit met herkansingen, wat je moet doen om je diploma te behalen, etc.

Lees verder

Sluit

Beroepspraktijkvorming (stage of leerbaan)

Beroepspraktijkvorming (stage of leerbaan)

Stage lopen is een belangrijk en verplicht onderdeel van de opleiding. We noemen dat beroepspraktijkvorming (bpv).  

Lees verder

Sluit

Aan- en afwezigheid

Aan- en afwezigheid

Albeda verwacht van jou dat dat je aanwezig bent bij alle onderwijsactiviteiten. Ben je ziek of heb je een andere reden dat je niet aanwezig kunt zijn? Mail of bel naar jouw schoollocatie. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan mailt of belt je ouder/verzorger.

Lees verder

Sluit

Begeleiding

Begeleiding

Je komt verschillende begeleiders tegen tijdens je studie. Zo zijn er docenten en studieloopbaanbegeleiders op school maar ook werkbegeleiders of praktijkopleiders die je begeleiden in je stage. Toch kun je ook begeleiding nodig hebben omdat er een aantal dingen niet zo lekker lopen in je leven en die invloed hebben op je schoolprestaties. Albeda vindt het belangrijk om jou die hulp te geven die je helpt om je diploma te halen.

Lees verder

Sluit

Roosters, vakanties, leermiddelen, kosten en contactgegevens

Roosters, vakanties, leermiddelen, kosten en contactgegevens

HIer vind je onder meer informatie over boeken en andere leermiddelen, over de kosten van je opleiding en de namen en gegevens van onderwijsleider, docenten, verzuimcoördinator en bpv-coördinator.

Lees verder

Sluit

Gegevens opleiding

Vastgesteld door:
College Economie & Ondernemen
Datum vastgesteld:
1 juli 2020
Crebonummer:
23080 en 23194
Niveau:
niveau 2
Leerweg
BOL en BBL
Duur opleiding
2 jaar