bbl opleidingsvariant

Op de locatie Spinozaweg, Europa en Fazantenlaan van het Albeda college economie & ondernemen kun je de bbl-variant opleiding verkoper niveau 2 volgen.  Eén van de voordelen van bbl leren is dan ook, dat al vroeg in de opleiding blijkt of het gekozen beroep bij je past. Dit betekent minder tijdverlies bij een verkeerde keuze. Ook bouw je tijdens je opleiding al een behoorlijk CV op, wat de kans op werk na je opleiding vergroot.

Flexibel en op maat

Het onderwijs is flexibel, omdat je op 2 momenten kunt instromen (september en februari). Schoolexamens worden daarom meerdere malen per jaar aangeboden.

BPV

Bij deze opleiding is het verplicht om minimaal 650 klokuur per schooljaar bij een erkend leerbedrijf te werken. Je werkt zelfstandig en wordt vanuit school begeleid door een bpv-docent. Zodra je een leerwerkbedrijf hebt gevonden, moet je direct een Naw-bpv formulier inleveren bij de bpv-coördinator op de locatie van jouw opleiding. Je kunt bij de bpv-coördinator ook terecht met al je vragen over de BPV en alle praktische zaken daaromheen. Voor BBL-studenten is het belangrijk dat zij zo snel mogelijk een bpv-plek vinden. Als zij 4 maanden na de start van hun opleiding nog geen bpv-plaats hebben gevonden, kan de onderwijsovereenkomst ontbonden worden en moet de student met de opleiding stoppen.”

 • Locatie Spinozaweg: mevr. J.G. Scheffers.
  Je kunt het formulier via de email sturen naar [email protected]
 • Locatie Europa: mevr. J.G. Scheffers.
  Je kunt het formulier via de email sturen naar [email protected]
   
 • Locatie Fazantenlaan: mevr. M. Verrij.
  Je kunt het formulier via de email sturen naar [email protected]

Klik hier voor Naw bpv formulier

Van jou wordt verwacht dat je wekelijks jouw uren digitaal registreert in Eduarte. Deze uren worden dan vervolgens goedgekeurd door je studieloopbaanbegeleider.