Zorg ondersteunend personeel

Bij professionalisering staat positionering, beroepskennis en vakmanschap centraal!
Albeda zorgcontract wil graag ook het zorg ondersteunend personeel, ondersteunen bij hun individuele professionalisering, door middel van het aanbieden van een assortiment aan bijscholingen. Het uitgangspunt van alle bijscholingen is: praktijkgericht! Om dit waar te maken, worden de lessen verzorgd door inhoudsdeskundigen, vanuit het werkveld.

In de bijscholing is een belangrijke rol voor u weggelegd! U kunt namelijk door het stellen van persoonlijke leervragen en/of het inbrengen van eigen casuïstiek, sturing geven aan de lesinhoud. Hierdoor wordt het persoonlijk leerrendement verhoogd. De opgedane kennis kunt u vervolgens gaan toepassen binnen uw eigen beroepscontext. Die toepassing heeft vele functies: het werkveld blijft up-to-date, het werkveld blijft in beweging, arbeidsvreugde wordt vergroot en dit komt de kwaliteit van zorg alleen maar ten goede!

Elke bijscholing heeft een eigen thema en bestaat uit een aantal dagdelen. Een bijscholing kan echter ook heel interessant zijn voor andere beroepsbeoefenaren, zoals verpleegkundigen of verzorgenden. Het is dan ook mogelijk om u voor 1 of meerdere dagdelen in te schrijven. De prijs wordt dan per gevolgd dagdeel bepaald.

De genoemde bijscholingen kunnen wij ook als incompanytraining aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op!