Verpleegkundigen

Albeda zorgcontract wil verpleegkundigen graag ondersteunen bij hun individuele professionalisering, door middel van het aanbieden van een breed assortiment aan opleidingen en bijscholingen. Het uitgangspunt van alle scholingen is: praktijkgericht! Om dit waar te maken, worden de lessen verzorgd door inhoudsdeskundigen oftewel collega’s vanuit het praktijkwerkveld of een specialistische afdeling.

In de scholing is een belangrijke rol voor u weggelegd! U kunt namelijk door het stellen van persoonlijke leervragen en/of het inbrengen van eigen casuïstiek, sturing geven aan de lesinhoud. Hierdoor wordt het persoonlijk leerrendement verhoogd. De opgedane kennis kunt u vervolgens gaan toepassen binnen uw eigen beroepscontext. Die toepassing heeft vele functies: het werkveld blijft up-to-date, het werkveld blijft in beweging, arbeidsvreugde wordt vergroot en dit komt de kwaliteit van zorg alleen maar ten goede!

De bijscholingen zijn vooral gericht op de verpleegkundige beroepsgroep. Een bijscholing kan echter ook heel interessant zijn voor andere beroepsbeoefenaren, zoals doktersassistenten of verzorgenden. Het is dan ook mogelijk om u voor 1 of meerdere dagdelen in te schrijven. De prijs wordt dan per gevolgd dagdeel bepaald.

De genoemde bijscholingen kunnen wij ook als incompanytraining aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op!