Dienstverlener zorg & welzijn (helpenden)

Albeda zorgcontract wil helpenden graag ondersteunen bij hun individuele professionalisering, door middel van het aanbieden van een breed assortiment aan bijscholingen. Het uitgangspunt van alle bijscholingen is: praktijkgericht! Om dit waar te maken, worden de lessen verzorgd door inhoudsdeskundigen.

In de bijscholing is een belangrijke rol voor u weggelegd! U kunt namelijk door het stellen van persoonlijke leervragen en/of het inbrengen van eigen casuïstiek, sturing geven aan de lesinhoud. Hierdoor wordt het persoonlijk leerrendement verhoogd. De opgedane kennis kunt u vervolgens gaan toepassen binnen uw eigen beroepscontext. Die toepassing heeft vele functies: het werkveld blijft up-to-date, het werkveld blijft in beweging, de arbeidsvreugde wordt vergroot en dit komt de kwaliteit van zorg alleen maar ten goede!

Elke bijscholing heeft een eigen thema en bestaat uit een aantal dagdelen. Het is vaak mogelijk om u voor 1 of meerdere dagdelen in te schrijven. De prijs wordt dan per gevolgd dagdeel bepaald.

De genoemde bijscholingen kunnen wij ook als incompany training aanbieden. Neem voor meer informatie contact met ons op!