mbo & volwasseneneducatie in de regio Rijnmond

Vrouw

Sociaal en pedagogisch werk

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Succesvol kunnen meebewegen met deze veranderingen vraagt van jou als werkende professional flexibiliteit en pro-activiteit. Eigenaar blijven van je eigen loopbaan vraagt continu aandacht voor je ontwikkeling – of je nu starter, herstarter of doorstarter bent. Jouw ontwikkeling houdt niet op als je als beginnend beroepsbeoefenaar de arbeidsmarkt betreedt. Het mbo is de sleutel tot een leven lang ontwikkelen.

Bijscholing voor (werkende) professionals
Door de invoering van de wet IKK (Innovatie Kwaliteit Kinderopvang) worden er bijvoorbeeld andere eisen gesteld aan pedagogisch medewerkers. Dat betekent dat er soms extra scholing nodig is. Bij ons kun je je als gediplomeerd pedagogisch medewerker eenvoudig en in korte tijd bijscholen via cursussen of trainingen. Onze cursussen worden aangeboden aan groepen van minimaal 12 deelnemers. Bekijk de mogelijkheden hieronder via de button Trainingen en cursussen.

In company
We kunnen cursussen of trainingen ook In company aanbieden. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via onderstaande contactbutton.

Cursussen op maat
Het kan zijn dat jij (of jouw organisatie) behoefte hebt aan maatwerk. Neem in dit geval contact met ons op via de contactbutton hieronder. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.