Online open huis

Wij helpen je kiezen, ook in deze bijzondere en moeilijke tijd. Ook al weet je misschien nog niet wat je wilt, of juist wel, je kunt altijd bij ons terecht voor hulp. Vandaar dit online open huis met veel informatie om je te helpen kiezen. Wij werken aan de verbetering van deze pagina en updaten deze pagina regelmatig. Als we aanvullende informatie hebben, dan nemen we dit op.

Het Albeda keuzecafé is een manier om jou te helpen hun talenten te ontdekken en daarbij een passende opleiding te vinden. Op donderdag 14 januari 2021 organiseren wij weer een Albeda keuzecafé. Deze editie staat in het teken van de opleidingsmogelijkheden waarbij het mogelijk is om in februari 2021 in te stromen. 

De open dagen van januari 2021 komen te vervallen. We organiseren van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 januari weer een online open week. Binnenkort volgt hier meer informatie.

Kijk hieronder bij de colleges voor informatie over de opleidingen, filmpjes van onze studenten en hoe je contact opneemt met docenten. Ook kun je de uitzendingen van onze online open week terugkijken om zo een goed beeld te krijgen van de colleges en hun opleidingen.