Online open huis

Wij helpen je kiezen, ook in deze bijzondere en moeilijke tijd. Ook al weet je misschien nog niet wat je wilt, of juist wel, je kunt altijd bij ons terecht voor hulp. Vandaar dit online open huis met veel informatie om je te helpen kiezen. Wij werken aan de verbetering van deze pagina en updaten deze pagina regelmatig. Als we aanvullende informatie hebben, dan nemen we dit op.

Voor iedereen die wil, bieden wij uitstekend en inspirerend onderwijs. Wij gaan en staan voor verbinding en betrokkenheid, doen dit met elkaar en erkennen en waarderen de verschillen tussen mensen. Onlangs heeft de Inspectie van het Onderwijs het vierjaarlijks onderzoek bij Albeda afgerond en het resultaat is ronduit fantastisch. De Inspectie: “De student krijgt  de ruimte om te leren en zich te ontwikkelen. Ook worden studenten uitgedaagd om zichzelf te leren kennen.” Het volledige inspectierapport is hier te lezen

Kijk hieronder bij de colleges voor informatie over de opleidingen, filmpjes van onze studenten en hoe je contact opneemt met docenten.