Online open huis

Wij helpen je kiezen, ook in deze bijzondere en moeilijke tijd. Ook al weet je misschien nog niet wat je wilt, of juist wel, je kunt altijd bij ons terecht voor hulp. Vandaar dit online open huis met veel informatie om je te helpen kiezen. Wij werken aan de verbetering van deze pagina en updaten deze pagina regelmatig. Als we aanvullende informatie hebben, dan nemen we dit op.

We weten dat de centraal schriftelijke examens van het voortgezet onderwijs niet doorgaan. Dat maakt niet uit, je kunt je gewoon bij ons aanmelden. We wensen je de komende periode veel succes met je schoolonderzoeken.

Op deze pagina vind je een aantal hulpmiddelen om zelf aan de slag te gaan. En kom je er niet uit, dan kun je ons per telefoon, whatsapp, chat of e-mail bereiken. We zijn bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. Als je buiten deze tijden je vraag achterlaat, krijg je de volgende ochtend zo snel mogelijk antwoord van ons.

We vinden het belangrijk dat je weet dat we het toelatingsrecht tot de opleiding van je keuze hebben verlengd van 1 april 2020 naar 1 mei 2020. Dus heb je een opleiding gekozen en is het geen numerus fixus-opleiding (opleiding met een maximum aantal plaatsen)? Dan word je toegelaten tot de opleiding.

We hebben een stappenplan gemaakt hoe je je online kunt verdiepen in je studiekeuze. Kijk in welke fase je jezelf het meest herkent en klik op de button waar je meer informatie over wilt. Hier vind je ook alle gegevens om met ons in contact te komen.