Hulp bij studiekeuze, aanmelden en intake

We leven in een onzekere tijd op dit moment vanwege het corona-virus en de impact op het leven. We begrijpen dat dit gevolgen kan hebben voor jou, je familie en vrienden en zelfs op je schoolexamens. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over je studiekeuze, aanmelden en intake. Of dat je wil weten wanneer je weer kunt proefstuderen en meelopen of onze locaties bezoeken. Voor al deze vragen kun je contact opnemen met de voorlichters van het Studie info punt van Albeda. Je kunt chatten, bellen of mailen. Kijk hieronder voor de contactgegevens.

Aanmelden, intake en recht op toelating

 • Ik heb me nog niet aangemeld voor een opleiding en heb nog vragen. Waar kan ik terecht?
  Het Studie info punt blijft open. Je kunt chatten, mailen en bellen. Mocht je toch langs willen komen neem dan contact op. Dan kunnen we kijken wat we alsnog voor je kunnen betekenen.
 • Ik heb een intakegesprek staan. Gaat deze afspraak door?
  Ja, de geplande intake-afspraken gaan door. Voor vragen over de intake kun je contact opnemen met het Studie info punt van Albeda.
 • Hoe zit het met het recht op toelating?
  In principe moet je je uiterlijk 1 april aanmelden om recht op toelating tot de opleiding van jouw keuze te hebben.


Proefstuderen, meelopen en open dagen
Vanwege de situatie rondom het corona-virus heeft Albeda besloten om het proefstuderen en meelopen en de open dagen op te schorten tot nader orde.

 • Wanneer zijn er weer activiteiten voor meelopen of proefstuderen?
  We houden de ontwikkelingen rondom het corona-virus en de richtlijnen van het kabinet en het RIVM nauwlettend in de gaten. Op het moment dat het weer kan, ontvangt iedereen een nieuwe uitnodiging. Raadpleeg hiervoor ook de website.
 • Komt er nog een open dag?
  Albeda onderzoekt de mogelijkheden om je op een andere manier te informeren over onze opleidingen en kennis te laten maken met haar locaties. Houd onze website hiervoor in de gaten.

Studie info punt
Voor alle informatie over onze opleidingen en aanmelden kun je terecht bij het Studie info punt van Albeda. Contact opnemen met de voorlichters van het Studie info punt kan op verschillende manieren:

 • Chat met ons (oranje button rechtsonder)
 • Bel ons: 010 290 10 20
 • Mail ons: [email protected]

Geopond (ook tijdens schoolvakanties) op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Donderdag van 11.00 uur tot 15.00 uur.